avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate ioana.fleaca

Activitate ioana.fleaca

LUCRATOR BUCATARIE ( SPALATOR VASE MARI ) COD COR 941201
Buna ziua se poate angaja un candidat fara nici un act de studiu ?Doamna nu a terminat nici o forma de invatamant?
da sa ii angajam
Buna ziua,

Se pot aduce cetateti nepalezi pe o firma noi infiintata?

Multumesc!
multumesc
Buna ziua

Trebuie sa modific functie unei angajate de azi pentru maine.Se poate ?Pana acum am facut modificarea de functie incepand doar cu luna urmatoare.
Multumesc!
buna ziua...am un angajat cu contract de munca pe perioada determinata din 19.05.2023-19.08.2023..Trebuie modificat contractul de munca in nedeterminata.Intrebarea mea este daca se poate si daca da cand trebuie inregistrat AA in Revisal?
buna ziua..am nevoie sa ma ajutati cu un draft a contractului de munca ultima versiune in limba engleza.
Multumesc!
Buna ziua..in 31.05.2023 am semnat si inregistrat un contract cu incepere din 01.06.2023.La finalul zilei angajatul a venit la noi pentru a ne comunica ca pleaca din tara si sa incetam acel contract .Am facut notificare cu art 31 alin 3 cu data de 01.06.2023 ( ziua inceperii activitatii() dar mi s-a comunicat ca nu este in regula si sa merg pe anularea acestuia.Care sunt pasii pentru anularea contractului ?
buna ziua este prima data cand trebuie sa fac un contract de munca pe perioada determinata pe 3 luni si am nevoie de urmatorele informatii : zilele de concediu de odihna , zilele pentru perioada de proba.si alte informatii decat cele mentionate care ar trebui sa le am in vedere.multumesc.cat se poate de repede deoarece astazi trebuie sa inregistrez contractul.