avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Trebuie sa modific functia unei angajate de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Trebuie sa modific functia unei angajate de azi pentru ...

Buna ziua

Trebuie sa modific functie unei angajate de azi pentru maine.Se poate ?Pana acum am facut modificarea de functie incepand doar cu luna urmatoare.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2023
ioana.fleaca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioana.fleaca , utilizator 11:21, 23 August 2023
da, se poate face asa ceva.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati arestat ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, Am urmatoarea problema: 2 salariati au fost arestati in anglia cu hotarare definitiva de 18 luni. Cum le pot inceta contractul ? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica salariul la inceperea serviciului, dupa terminarea concediului de 2 ani ptr crestere copil? mparnescu mparnescu Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: sunt o mamica aflata in concediu crestere copil(pana la 2ani), in momentul cand s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Cum scriu in carnetul de munca maiamaria maiamaria buna ziua. am o situatie de genul : am avut un salariat angajat prin contract de mandat (deci a avut CIM suspendat) pana la data de 31.03.2010. Incepand cu ... (vezi toată discuția)