avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum scriu in Carnetul de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum scriu in Carnetul de Munca

buna ziua. am o situatie de genul : am avut un salariat angajat prin contract de mandat (deci a avut CIM suspendat) pana la data de 31.03.2010. Incepand cu data de 01.04.2010 inceteaza suspendarea, dar tot cu aceasi data i se modifica functia si i se majoreaza sal. s-au facut 2 decizii (una de incetare a suspendarii cu data de 01.04.2010) si una de modificare a functiei si salariului - tot cu aceasi data. nu stiu cat este de corect,le-a facut persoana care se ocupa atunci de aceste probleme. pe mine ma intereseaza cum trec aceste decizii in Carnetul de Munca.
trec fiecare modificare cu decizia respectiva, una sub alta , dar cu aceasi data?
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:27, 13 Mai 2010
Trebuia facuta o decizie de incetare a suspendarii si 1 act aditional de modificare a functiei si salariului.

Fiecare se trece separat, un asubv cealalta, chiar daca este cu aceeasi data.
Intai decizia de incetare a suspendarii si apoi actul aditional de modificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare cim maiamaria maiamaria Buna ziua. Am un salariat care trebuie sa se intoarca din CIC. dar in acelasi timp i se modifica si functia si salariul. Am o nedumerire. Trebuie sa-i fac ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cm maiamaria maiamaria Buna ziua. as dori sa stiu, avnad un salariat care se intoarce din CIC, in carnetul de munca ii scriu: \"revine in activitate\" ? este de ajuns? si,fiindca i ... (vezi toată discuția)
Creștere salar zxz19 zxz19 Buna ziua Un angajat care a avut CIM suspendat nu dorește sa-si reia activitatea si cu acordul părțile CIM încetează la sfârșitul ... (vezi toată discuția)