buna ziua. am o situatie de genul : am avut un salariat angajat prin contract de mandat (deci a avut CIM suspendat) pana la data de 31.03.2010. Incepand cu data de 01.04.2010 inceteaza suspendarea, dar tot cu aceasi data i se modifica functia si i se majoreaza sal. s-au facut 2 decizii (una de incetare a suspendarii cu data de 01.04.2010) si una de modificare a functiei si salariului - tot cu aceasi data. nu stiu cat este de corect,le-a facut persoana care se ocupa atunci de aceste probleme. pe mine ma intereseaza cum trec aceste decizii in Carnetul de Munca.
trec fiecare modificare cu decizia respectiva, una sub alta , dar cu aceasi data?
multumesc mult.
Trebuia facuta o decizie de incetare a suspendarii si 1 act aditional de modificare a functiei si salariului.
Fiecare se trece separat, un asubv cealalta, chiar daca este cu aceeasi data.
Intai decizia de incetare a suspendarii si apoi actul aditional de modificare.
Inscriere in cm
maiamaria
Buna ziua. as dori sa stiu, avnad un salariat care se intoarce din CIC, in carnetul de munca ii scriu: \"revine in activitate\" ? este de ajuns?
si,fiindca i ... (vezi toată discuția)
Creștere salar
zxz19
Buna ziua
Un angajat care a avut CIM suspendat nu dorește sa-si reia activitatea si cu acordul părțile CIM încetează la sfârșitul ... (vezi toată discuția)