avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in 31.05.2023 am semnat si inregistrat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in 31.05.2023 am semnat si inregistrat un contract ...

Buna ziua..in 31.05.2023 am semnat si inregistrat un contract cu incepere din 01.06.2023.La finalul zilei angajatul a venit la noi pentru a ne comunica ca pleaca din tara si sa incetam acel contract .Am facut notificare cu art 31 alin 3 cu data de 01.06.2023 ( ziua inceperii activitatii() dar mi s-a comunicat ca nu este in regula si sa merg pe anularea acestuia.Care sunt pasii pentru anularea contractului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 6 Iunie 2023
Cine v-a comunicat acea aberatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare incetare cim prin neprezentare Grisina Grisina Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum: am incheiat un CIM cu o persoana, cu o zi inaintea inceperii activitatii l-am transmis in ... (vezi toată discuția)
Anulare, incetare sau radiere cim in revisal buna ziua, am urmatoarea ... sieu sieu Anulare, incetare sau radiere CIM in Revisal Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - am o firma la care sunt Administrator; - am incheiat un CIM durata ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cim la itm - noul angajat nu s-a prezentat la serviciu andad andad Urma sa am un nou angajat cu 01.07.2010...am inregistrat contractul atat in Revisal cat si la ITM in data de 28.06.2010...iar acesta nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)