avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare, incetare sau radiere CIM in Revisal Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare, incetare sau radiere CIM in Revisal Buna ziua, Am urmatoarea ...

Anulare, incetare sau radiere CIM in Revisal

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
- am o firma la care sunt Administrator;
- am incheiat un CIM durata nedeterminata pe care l-am inregistrat in Revisal - fiind semnat de mine si la Administrator si la angajat;
- data de inceput a activitatii va fi peste cateva zile;
- a intervenit ceva URGENT si trebuie Anulare/ Incetare/ Radiere CIM pana la data de incepere a activitatii la care acesta prinde efect (mai sunt cateva zile);
- care este varianta de inregistrare in Revisal: Anulare, Incetare sau Radiere CIM? Daca e incetare ce trebuie mentionat la temei incetare? Mai sunt alte acte de intocmit?
Va multumesc anticipat,
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2022
sieu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:36, 10 Iunie 2022
Eu as merge pe încetarea c.i .m. în baza art.31 alin.3 C.mun.
Va multumesc, e o varianta, doar ca perioada de proba inca nu a inceput, data de inceput a CIM fiind peste cateva zile,..
"Art. 31 Alin (3) – pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba CIM poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la iniviativa oricareia dintre parti"
Încetarea se va face cu data de început a activității...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract kingcbc kingcbc Buna ziua, Am dorit sa angajez pe o persoana, a fost la interviu si a trecut probele date de mine iar vineri am dat incepere de contract la Revisal ca sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada proba Viovas Viovas Buna ziua. Am un salariat cu cim perioada nedeterminata cu 90 zile calendaristice perioada de proba. Cele 90 zile se implinesc duminica 29.07.2012. Pot face ... (vezi toată discuția)