Am dorit sa angajez pe o persoana, a fost la interviu si a trecut probele date de mine iar vineri am dat incepere de contract la Revisal ca sa intre in vigoare de luni.
Azi, luni persoana nu s-a mai prezentat si a zis ca nu mai doreste sa vina la lucreze.
Mentionez ca era vorba de un contract pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni dar pe care vineri nu a apucat sa il semneze si urma sa il semneze azi, odata cu inceperea perioadei de proba de lucru.
Ce pot face in cazul asta ca sa anunt ca nu s-a prezentat la lucru si sa dau anularea contractului de munca prin neinceperea lui sau neprezentarea la lucru.
II faceti incetarea c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun...
art.31 C.mun.
....
3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
,,,,,,,
Demisia
rolyfrk
Buna ziua. As dorii sa va intreb daca se poate face lichidare la zi sau chiar trebuie sa stau pana se termina preavizul. M`am angajat la o firma de paza , ... (vezi toată discuția)