avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua...am un angajat cu contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua...am un angajat cu contract de munca pe perioada determinata ...

buna ziua...am un angajat cu contract de munca pe perioada determinata din 19.05.2023-19.08.2023..Trebuie modificat contractul de munca in nedeterminata.Intrebarea mea este daca se poate si daca da cand trebuie inregistrat AA in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 16 August 2023
Da,se poate .. actul aditional se incheie si se transmite in REVISAL anterior producerii modificarii (cel târziu în ziua anterioară producerii modificării. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional si transmitere in revisal Nihil since deo Nihil since deo Incepand cu luna aprilie 2018, Actul aditional la cim prin care s a trecut de la norma de 4 h la norma intreaga si, implicit salariul de baza s a modificat, ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului de munca Oanalaura1 Oanalaura1 Buna ziua, Contractul meu pe perioada determinata expira la data de 30/octombrie. Am fost anuntata prin intermediul unui e-mail ca va fi prelungit insa nu ... (vezi toată discuția)
Se da următoarea speta: in urma unei reorganizării (stat) se ... nicolorena nicolorena Se da următoarea speta: in urma unei reorganizări(stat) se desființează un post întrucât se externalizeaza, angajatului i se propune alt post in cadrul ... (vezi toată discuția)