avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru andra

Activitate alexandru andra

Comisia de disciplina cercetare disciplinara. Conform articolului 27 alineatul 2 din anexa 7 a OUG 57/2019. In ce termen se poate depune o sesizare din conținutul aliniatului, Înțeleg că poate fi depusă în termeni de 30 de zile dar nu mai mult de un an și șase luni de când s a constatat fapta,
Exemplu: fapta a fost săvârșită în 10.12 și am depus sesizare în 16.01...e legal ?
Comisia mi a dat clasare ca nu a fost depusa în termen?
Acel termen de 1 an și 6 luni ...ce reprezinta?
Proces verbal de constatare și sanctionare.
O fapta a fost constatata de un agent constatator, pe teren pe o hotărâre de consiliu A urmat intocmirea unor adrese de comunicare informatii/ date, de catre personalul care este la birou. Pot aplica sancțiunea contravențională și cei care nu au constatat cu propriile simțuri fapta contravenționala? ( adica cei de la birou)
Ex: urmare a documentelor care le au întocmit personalul de birou, contravenientul nu a comunicat sau nu s a prezentat la sediu la invitația acestora.
Aceștia pot intocmi pv pentru neprezentare, deși fapta pentru care solicita date este constatata de alt agent constatator?
În hotărârea instantei apare 34 m2 dupa ce s a evaluat...

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

A fost trecut în ce sens?Încercați sa.oferiti mai multe amanunte..

Cat sunt penalizarile de intarziere plata conf.hotaririi judecătorești pe 15 ani ? Se pot solicita daune?
Va rog sa mi spuneți în cazul în care la partaj apartamentul de 75 m2 de 3 camere a fost trecut ca evaluare cam cat o garsoniera 34 m2, cu obligatia de a mi plati sulta, ceea ce nu s a intamplat nici pana in prezent, hotărâre data acum 15 ani, mai pot face ceva? Sa deschid proces sa cer anularea actului de partaj, eventuale penalități sau daune? Ce trebuie sa fac. Mulțumesc
Fostul icral sector 3 .Am nevoie de la arhiva fostului icral sector 3 de un act de vânzare cumpărare a apartamentului. Unde trebuie sa merg sa solicit? Mulțumesc
Conform. Legii 296/2023 dacă șeful de birou se desfiinteaza cu 01.11.2023, dar structura are 25 de funcții publice de execuție, el se încadrează în normativiul de personal aprobat și poate ocupa.o funcție ierarhica superioara cu acordul conducerii, al său si dacă îndeplinește condițiile de studii, vechime in specialitate. Așadar, se poate transformata în sef serviciu.?Vad ca .nu te condiționează legea din ce am citit.
Pentru interes personal .

Cornel Vasile a scris:

Verificati in procedura operationala de acordare a CO.

Suspendarea pentru ce motiv a avut loc?

Concediu de odihna planificat in iunie, perioada in care am fost in suspendarea raportului de serviciu, dar revin acum spre sfarsitului iulie si vreau concediu dar conducerea imi spune ca nu mi acorda ca trebuie reprogramat. Unde scrie asta?

Corect!
Baza legala de numire pentru exercitare este. Ma gandesc ca, conducatorul autorității l a numit, tot el poate sa i inceteze exercitarea fara a motiva.???

Cornel Vasile a scris:

Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 privind Codul administrativ este in vigoare de la 05 iulie 2019...