avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna planificat in iunie, perioada in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna planificat in iunie, perioada in care am fost ...

Concediu de odihna planificat in iunie, perioada in care am fost in suspendarea raportului de serviciu, dar revin acum spre sfarsitului iulie si vreau concediu dar conducerea imi spune ca nu mi acorda ca trebuie reprogramat. Unde scrie asta?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 23 Iulie 2021
Verificati in procedura operationala de acordare a CO.

Suspendarea pentru ce motiv a avut loc?
Pentru interes personal .

Cornel Vasile a scris:

Verificati in procedura operationala de acordare a CO.

Suspendarea pentru ce motiv a avut loc?

cum nu l-ati luat in iunie, dvs nu vi se pare ca trebuie reprogramat ? Cred ca in iulie, il iau cei programati in iulie.
Cred ca despre asta, scrie acolo unde scrie ca pt a va lua concediu, trebuie programare.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2021
gi-jane2, moderator
1. Nu mai citati raspunsurile. Apasati direct RASPUNDE.

2. Potrivit legii, de regulă, concediile de odihnă trebuie să fie efectuate de către isalariaţi conform programării. In cazul în care, după programare intervin unele situaţii determinate fie de interesele serviciului, fie de interesele angajatului, programarea iniţială poate fi schimbată.

3. Legislatia actuala prevede doar cateva situatii privind reprogramarea : incapacitatea temporara de munca sau concediul de maternitate, concediul de risc maternal ori concediul pentru ingrijirea copilului bolnav care a survenit in timpul efectuarii concediului de odihna anual, cand efectuarea zilelor de concediu nu este posibila la incetarea acestor situatii.

4. La nivelul fiecarei institutii publice , din cate cunosc, trebuie sa existe o Procedura operationala privind Procedura privind programarea, modificarea si efectuarea concediului de odihna. In acest document, trebuie sa existe si prevederi referitoare la reprogramarea CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul poate obliga angajatul la concediu de odihna vali1970 vali1970 buna ziua, as dori sa stiu daca angajatorul poate obliga angajatul sa intre in concediul de odihna ne mai tinand cont de planificarea facuta 9mentionez ca pe ... (vezi toată discuția)
Nelamurir concediu odihna BX BX M-am uitat peste Codul Muncii, Capitolul III - Concediile si as avea cateva nelamuriri: 1. In ce conditii se poate refuza o cerere de concediu odihna unui ... (vezi toată discuția)
Concediu medical și cel de odihna OPLA OPLA Buna ziua Cererea de concediu de odihna îmi este aprobată pentru efectuarea a 14 zile concediu de odihna in perioada 14.08.2019-29.08.2019, deci pana in ... (vezi toată discuția)