avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform. Legii 296/2023 dacă șeful de birou se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform. Legii 296/2023 dacă șeful de birou se desfiinteaza ...

Conform. Legii 296/2023 dacă șeful de birou se desfiinteaza cu 01.11.2023, dar structura are 25 de funcții publice de execuție, el se încadrează în normativiul de personal aprobat și poate ocupa.o funcție ierarhica superioara cu acordul conducerii, al său si dacă îndeplinește condițiile de studii, vechime in specialitate. Așadar, se poate transformata în sef serviciu.?Vad ca .nu te condiționează legea din ce am citit.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
alexandru andra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 2 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Funcția publică de conducere de șef birou poate fi transformată într-o funcție publică de conducere superioară cu încadrarea în normativul de personal și procentul de funcții de conducere prevăzute de lege și personalul cu funcție publică de șef birou o poate ocupa cu acordul acestuia, dacă personalul care a deținut funcția publică de șef birou îndeplinește condițiile de vechime, experiență și studii de specialitate prevăzute de lege pentru acea funcție publică de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez intr-un tratru de papusi de 23 de ani. am ocupat functia ... Mendelson Mendelson Lucrez intr-un teatru de păpusi de 23 de ani. Am ocupat functia de actor manuitor papusi, pictor scenograf si sef sectie. Acum se desfiinteaza functiile de ... (vezi toată discuția)
In legea 296/2023 la art xviii ,alin.(2) "personalul încadrat ... Maria2024! Maria2024! In Legea 296/2023 la art XVIII ,alin.(2) \"Personalul încadrat în funcția publică de șef birou beneficiază de toate drepturile legale odată cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rugam din suflet sa ne ajutati cu un raspuns. ... oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam din suflet sa ne ajutati cu un raspuns. - din ianuarie 2024 - nu se va mai face organizarea institutiilor publice ? + angajatul nu va ... (vezi toată discuția)