avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa mi spuneți în cazul în care la partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa mi spuneți în cazul în care la partaj apartamentul ...

Va rog sa mi spuneți în cazul în care la partaj apartamentul de 75 m2 de 3 camere a fost trecut ca evaluare cam cat o garsoniera 34 m2, cu obligatia de a mi plati sulta, ceea ce nu s a intamplat nici pana in prezent, hotărâre data acum 15 ani, mai pot face ceva? Sa deschid proces sa cer anularea actului de partaj, eventuale penalități sau daune? Ce trebuie sa fac. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
alexandru andra, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 19:26, 6 Februarie 2025
A fost trecut în ce sens?Încercați sa.oferiti mai multe amanunte..
În hotărârea instantei apare 34 m2 dupa ce s a evaluat...

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

A fost trecut în ce sens?Încercați sa.oferiti mai multe amanunte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj IRINA38 IRINA38 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: am divortat( nu am primit inca hotararea de divort, solutia a fost data 01.10) si ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa recasatorie adina grecu adina grecu Am divortat acum un an si nu am reusit inca sa facem partajul.Anul care vine as vrea sa ma recasatoresc insa nu stiu daca facem partajul dupa, bunurile ... (vezi toată discuția)
Partajul procentual prin notar stefanfulgu stefanfulgu Buna ziua! Doresc sa fac partajul unui apartament de 4 cam si a garsonierei,fiind deja evaluate de notar. Eu raman in garsoniera si am dreptul la un procent ... (vezi toată discuția)