Fermierii folosesc tunuri pe baza de butelie cu gaz sa sperie graurii. Zgomot de dimineata pana seara tarziu in fiecare zi.
Am fost la politie si am reclamat, mi s-a spus ca deoarece am facut reclamatie scrisa, ea va trebui procesata si probabil ca in cursul respective voi fi deranjat in continuare de aceste tunuri. Daca reclamatia ar fi fost doar verbala, politia ar fi rezolvat foarte repede, chiar in 30 min, asta mi-a zis politistul dupa ce am semnat reclamatia.
Ce pot sa fac?
Ma intereseaza si optiunea sa reclam pe acest politist, nu exclud posibilitatea sa fie pe mana cu cei care au tunurile!
Fermierii folosesc tunuri pe baza de butelie cu gaz sa sperie graurii. Zgomot de dimineata pana seara tarziu in fiecare zi.
Am fost la politie si am reclamat, mi s-a spus ca deoarece am facut reclamatie scrisa, ea va trebui procesata si probabil ca in cursul respective voi fi deranjat in continuare de aceste tunuri. Daca reclamatia ar fi fost doar verbala, politia ar fi rezolvat foarte repede, chiar in 30 min, asta mi-a zis politistul dupa ce am semnat reclamatia.
Ce pot sa fac?
Ma intereseaza si optiunea sa reclam pe acest politist, nu exclud posibilitatea sa fie pe mana cu cei care au tunurile.
In ce conditii se creaza o administratie, intr-o curte comuna, cu cladiri separate si o parte din spatii aflate in proprietatea statului roman?
Buna ziua,
Sunt interesat ca cumpar un garaj care se afla in proprietatea statului roman.
Mentionez ca acest garaj se afla intr-o curte comuna si face parte dintr-o cladire cu 5 apartamente.
Garajul aflandu-se sub unul din apartamente (proprietate privata) deci nu exista probabilitatea de a se darama.
Multumesc,
Andrei
Buna ziua,
De curand am fost intr-un accident in care am fost lovit si am fost in stare de soc, am echimoza la cap, dupa impact.
Imediat ce a venit politia mi-a cerut sa dau o declaratie, ce pot face in conditiile in care politia a incercat sa inchida repede cazul si dea vina pe mine?
Fiind curte comuna sunt mai multe cladiri, si cativa proprietari au luat decizia sa construiasca in spatiul comun la geamul meu, in zona respectiva de curte doar eu avand geam. Ce pot face?
Buna ziua,
De curand am aflat de faptul ca in curtea comuna in care locuiesc nu este definita ca asociatie ci ca grup de proprietari, din punct de vedere legal unde pot afla ce inseamna acest statut : grup de proprietari?
Multumesc!
Buna ziua,
Locuiesc intr-o curte comuna (13 apartamente impartite in 2 cladiri )si cativa vecini vor sa construiasca un gratar din caramida in partea de curte doar langa geamurile mele, restul neavand geamuri in partea aceasta de curte.
Eu NU sunt acord, ce pot sa fac?