avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Malaia Mariana

Activitate Malaia Mariana

Bună dimineata,știți cumva dacă medicul de familie poate elibera bilet de trimitere cu monitor, eu am boala cronica
Va mulțumesc anticipat
Bună ziua,as dori sa știu dacă medicul de familie poate elibera bilet de trimitere cu monitor,eu am monitorul 2 și trebuie sa fac un CT
Va mulțumesc anticipat
Bună ziua,as dori o informație
Eu am lucrat 9 ani și din 2021 am pensie de boala,la împlinirea vârstei standard voi primi în continuare aceasta pensie care în acest moment este de 657 lei plus indemnizație sociala de 624 lei
Va mulțumesc anticipat
Bună ziua,as dori sa întreb dacă știți care este valabilitatea unui referat pt revizuire pensie de boala
Bună seara
As dori sa știu cât este valabilitatea unui referat medical,eu trebuie sa merg în mai la comisia de handicap și în iulie la comisia de expertiza medicala și nu știu dacă referatul va fi valabil din mai pana în iulie
Bună ziua as dori sa știu ce acte.imi trebuie pt revizuire certificat de handicap mediu și încă o întrebare dacă eu nu mi pot folosi bratul drept deoarece am limfedem și este umflat voi rămâne tot la gradul de handicap mediu?
Va mulțumesc anticipat
Bună seara as dori sa știu dacă eu am un imprumut la CAR ma pot pune girant pt alta persoana?
Bună ziua
As dori sa știu dacă eu am pensie de invaliditate la împlinirea vârstei aceasta pensie va deveni pensie permanenta?
Va mulțumesc anticipat
Bună ziua
Puteți sa mi spuneți dacă cunoașteți o stațiune unde se face drenaj limfatic manual ?
Bună ziua eu am întrebat medicul oncolog și mi a spus ca nu exista tratament doar sa fac masaj ,am făcut și masaj și tot asa umflata este port și manșon și se mai lasă un pic dar dacă fac treaba se umfla la loc

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Edemul limfatic se trateaza si dispare,prin medicatie sau interventie chirurgicala.De aceea v-au trecut la gradul mediu.