avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua As dori sa știu dacă eu am pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua As dori sa știu dacă eu am pensie de invaliditate ...

Bună ziua
As dori sa știu dacă eu am pensie de invaliditate la împlinirea vârstei aceasta pensie va deveni pensie permanenta?
Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:10, 1 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va deveni pensie pentru limita de vârstă, dar trebuie sa mergeți la CASA de pensii să-i anunțați, și eventual sa faceți cerere de transfer de la pensia de boală, la cea de limită de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare anticipata danielarusu11 danielarusu11 Buna ziua. Sunt nascuta pe 29.01.1959 si am lucrat din 1976 pana in 2007.Din 2007 am pensie de boala gradul II. Am lucrat 14 ani ca marochiner, deci grupa I. ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta balanlacramioara balanlacramioara Buna ziua, Ma numesc Lacramioara si va scriu in numele tatalui meu. Luna viitoare implineste 62 de ani si a iesit anticipat la pensie inca din anul 2006. ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta ucurel69 ucurel69 am total stagiu de cotizare de 43 ani 10 luni 16 zile,din aprilie 2008 sant in pensie de boala gr.3 ,as dori sa stiu cu ce procent sant penalizat din totalul ... (vezi toată discuția)