avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate cristina 2008

Activitate cristina 2008

Buna seara
Am nevoie de ajutor:
Am facut succesiune dupa un unchi si dupa finalizarea succesiuni am aflat ca mai este inca o persoana care ar avea dreptul.Ce seface in acest caz?
Răspuns la discuția mostenitori
Buna seara
Am si eu nevoie de ajutor
Dupa ce s-a facut succesiunea dupa un unchi, am afla ca mai exista un frate al acestuia care ar avea dreptul. Ce se face in cazul acesta?
Răspuns la discuția Calcul penalitati de intarziere
Am si eu o intrebare: O firma de tamplarie imi datoreaza penalitati ca nerespectarea contractului. Este corect ca din suma totala a contractului sa scoata tva si apoi sa calculeze penalitatile?
Răspuns la discuția nerespectare contract
Buna seara
O problema asemanatoare am si eu. Am incheiat un contract cu o firma de termopane si a trecut mai bine de o luna si nu au venit sa monteze plasele contra insectelor. in contract se specifica ca sunt penalizati cu 0,5% pe zi.
Ei nu contesta asta in schimb imi spun ca din valoarea totala a contractului la calcularea penalitatilor se scoate tva si din restul sumei se calculeaza 0.5%. Este corect? Mie nu mi se pare corect de vreme ce pe mine m-au pus sa platesc si tva.
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj sau nu?
Astazi am depus dosarul de somaj.Dupa multe drumuri facute degeaba, ba ca nu am stagiu bun, ba ca nu e buna nu stiu ce adeverinta.
Beneficiez de somaj de la incetarea CIC.
As vrea sa poata cineva sa-mi spuna daca la calcularea perioadei de somaj se ia in calcul si CIC. Mie nu mi-au luat-o, mi s-a calculat doar perioada lucrata. E corect asa? Pe adeverinta de la CIC mi se specifica ca CIC-ul constituie vechime in munca si in serviciu.
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj sau nu?
tudorvaleriu a scris:

cristina 2008:
1. Dupa ce copilul implineste 2 ani va duceti la AJOFM pentru depunerea dosarului de somaj.
2. Luati si o adeverinta de la Agentia de Prestatii Sociale, cu perioada in care ati fost in CCC, si o depuneti la dosar.
3. Luati de la AJOFM o adeverinta tip pe care o va completa fostul angajator cu salariile pe 12 luni inainte de a intra in CCC (aceasta adeverinta trebuia sa o luati cand ati fost concediata).




Multumesc! Asa am sa fac!
Va voi spune cum s-a finalizat totul.
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj sau nu?
Contractul s-a desfacut cand eram la serviciu, nu eram cic.
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj sau nu?
Astazi am vorbit si la Agentia pentru prestatii sociale si mi-au spus ca ar trebui sa iau somaj , deoarece cic-ul e vechime in munca si mi se platesc taxele catre stat,
inclusiv somaj.
Sper sa fie asa!
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj sau nu?
Multumesc pentru rapuns.
Va voi tine la curent daca intr-adevar voi putea beneficia de somaj.
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj sau nu?
Am vorbit azi cu cineva de somaj si mi s-a spus ca "teoretic s-ar putea". Mi-au spus sa iau o adeverinta ca am fost in cic de la incetarea cim, si o adeverinta la fostul servervici. Copilul va face 2 ani in ianuarie.