avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Ianit

Activitate Ianit

Bună seara
Președintele nostru de bloc are un minus in situația activelor și pasivelor de 1870 lei, și a mai scos din contul asociației 650 lei la care a plătit 15 lei comision.
Ce e de făcut în situația aceasta?

Mulțumesc frumos

Bună dimineața.
Da trebuie înscris la grefa judecătoriei noul președinte.
Avocata ma sfătuit sa nu fac nimic pana nu e gata toată treaba.
Doamna președinta e foarte agresiva

robert1958 a scris:

@Ianit

Dacă doamna președinta nu vrea nici sa semneze nici sa stampileze cererile de debransare pt ca oameni sa poată debranșat apartamentele de la colterm, care este soluția ca ei sa poată completa dosarele?

Discutând strict despre dna fostă președinte, domnia sa nici nu ar mai avea căderea să semneze vreun document fiind demisă prin hotărâre de către adunarea generală însă lucrurile pot fi atât de complicate încât cele câteva detalii pe care ni le puneți la dispoziție nu vă pot aduce „lumină” din această discuție.

Dacă proprietarii sunt hotărâți să rezolve problema în mod eficient, apelați la serviciile unui avocat de care oricum aveți nevoie în proces pentru că din câte observ dna. expreședinte vă joacă pe degete iar la acest moment semnarea actelor pentru debranșare pare a fi cea mai mică problemă.

Avem un avocat angajat pentru toată treaba de la judecatorie
Am vn cu ea despre situația data dar nu știe.
Ce detalii mai aveți nevoie pentru a ma ajuta?

M-am adresat primăriei, aștept rezultatul.
Revenind la prima întrebare din cadrul acestei discuți, dacă ma puteți ajuta cu un răspuns, as rămâne recunoscător. Dacă doamna președinta nu vrea nici sa semneze nici sa stampileze cererile de debransare pt ca oameni sa poată debranșat apartamentele de la colterm, care este soluția ca ei sa poată completa dosarele?
Ce acte iar putea ajuta?

robert1958 a scris:

@ianit

Bună dimineața, la prima înfățișare am întrebat judecătorul când intru în drepturi? M-a sfătuit sa aștept pana se soluționează dosarul.
Asa ca pana se soluționează dosarul nu pot face nimic.

Să înțeleg că s-a solicitat înscrierea noului președinte în registrul asociațiilor de proprietari ținut de grefa judecătoriei și „fosta ” președintă a formult cerere de intervenție, sau că „fosta” președintă a solicitat anularea hotărârii adunării generale prin care a fost ales noul președinte ?

Da, a cerut anularea hotărâri generale
24109/325/2023
24538/325/2023
Acestea sunt dosarele deschise de doamna presedinta
Iar acesta este dosarul hotărâri adunări generale 16851/325/2023
Bună dimineața, la prima înfățișare am întrebat judecătorul când intru în drepturi? M-a sfătuit sa aștept pana se soluționează dosarul.
Asa ca pana se soluționează dosarul nu pot face nimic.
Acuma vreau sa ajut proprietari
În legătură cu dosarul pentru debranșare ce proceduri exista?
Mulțumesc frumos
Da la judecătorie.
Sa ales și un alt președinte de bloc
Doamna președinta nu vrea sa predea nimic din ce ar trebui sa predea, cu forța să întru la ia în apartament nu se poate. Ma da în judecata, cu a făcut și ccu hotarirea adunării generale, a contestat-o
SI NU EȘTI PREȘEDINTE DE Bloc pana nu se pronunța judecătorul sau completul de judecata
Asa ca la întrebarea de mai sus dacă se poate un răspuns mai simplu și clar. Mulțumesc frumos
Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui de bloc în care majoritatea a decis să schimbam președintele de bloc.
Am depus dosarul la tribunal.,dar pana e gata sa aflam rezultatul trece de 31 august, data în care colterm ul nu mai preia dosare de debranșare.
3 dintre vecini au nevoie de semnătura și stampila președintelui de bloc
Actuala președinta de bloc refuza categoric sa semneze și sa stampileze formularele. Cum se procedează în situația aceasta?
Convocator adunare generala.
Nu am avut registrul adunări generale(președinta de bol nu a vrut sa îl aducă la adunare)