avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate Zamolxes

Activitate Zamolxes

In eventualitatea unei viitoare relații...cu o persoană de gen feminin...am.fost ademenit și convins să trimit anumite sume pt a asigura bunăstarea respectivei
..În momentul în care persoana respectivă a primit o sumă consistentă...și mă refer la standardele României...o sumă colosală...acea persoană să dovedit o escrocă...profitând de naivitatea și buna creditata a subsemnatului....există vreo sancțiune în codul penal care ne permită sa le dăm în judevatape aceste femei???
Daune morale împotriva statului român. În urmă cu ceva timp am avut un proces de custodie în ceea ce a privit câștigarea copilului meu care sa născut în Marea Britanie mama fiind tot româncă. O mamă care numai mamă nu sa dovedit a fi
Prin Fredoom Information Act. am avut acces la nenumărate surse înregistrări de la Ambulanță pt că mă lăsat cu copilul în casă și venea spre dimineață fiind la amant..copilul fiind bolnav..O femeie extrem de violență care în cele din urmă a fost arestată pt violență domestică. Staul englez a făcut nenumărate cercetări și a ajuns la concluzia că acel copil interesul și protecția sa sa âi fie asigurată de mine tatăl. Prin anumite circumstanțe am fost nevoit sa plasez acest copil foștilor socri...care au început sa mi-l bată maltrateze etc. Am demarat un proces pt Exercitatea Autorității părintești în mod exclusiv. Am obținut Exercitatea Autorității părintești în comun. Am angrenat 5 avocați o cheltuială enormă timp stres mi-am periclitat o relație, serviciul și bunul mers al vieții numai sa am sorți de izbândă. Cu acea hotărâre jud. am angajat un executor jud. care deși copilul la data executării avea doar mai puțin de 3 ani dumnealui stătea cu mâinile în sâni spunându-mi dacă copilul vrea sa meargă âl puteți lua..Nu a fost un refuz2 categoric din partea copilului. L-am luat în brațe am vorbit copilul nu a plâns nu a țipat..De dragul său pt nu a face circ scandal țipete intervenții jandarmi am pus copilul jos l-am sărutat și i-am spus ca âl iubesc. Nu a contat ca am cheltuit aproape 30 mii de lire sterline că am angrenat 5 avocați. Totuși acest executor inclusiv protecția copilului prin reprezentantul său si-au bătut joc de o situație foarte gravă și serioasă în care binele și bunăstarea unui copil erau la mijloc. Înainte de a.merge la executare aceea copilă de la Protecția copilului ma întrebat cum de am câștigat acest copil...la rândul său executorul ma luat și ma chestionat în stil comunist că vede el că am tatuaje că am o cicatrice pe mână..că poate am tendința sa mă mușc....Niște abuzuri extraordinare...La momentul respectiv lucram ca și frizer în Londra..munceam 7 din 7 pt a-mi putea recupera copilul care prin vizitele mele mi se plângea că este bătut de.bunici.. .Unul din acei 5 avocați mi-a spus dvs. nu cunoașteți legile iar cei în măsură au profitat de situație. As vrea sa știu și sa mă lămuriri vă rog ce legi nu am știut..câte abateri grave sau făcut de cine și în ce mod...momentan to cs frizer lucrez în Irlanda..salar modest numai 1000 euro pe spt...dacă se va dovedi că chiar statul român prin reprezentanții săi si-au bătut joc de mine de copil meu ...voi face tot posibilul și voi apela la curți externe pt a-mi găsi dreptatea..
Va mulțumesc pt răspuns
Bună ziua. Dacă cineva are o hotărâre jud. prin care copii âi sunt încredințați (exercitarea autorității părintești în totalitate ) chiar dacă celălalt părinte are drepturi de vizită, persoana

respectivă poate scoate copiii din țară fără aprobarea celuilalt părinte? De menționat că părintele care are drepturi de vizită nu și le onorează. Va mulțumesc anticipat pt răspuns.
Mulțumesc pentru răspuns și încurajări.
Carieră tarzie in magistratură! . Bună ziua ! Intenționez sa-mi reiau studiile universitare la secțiunea Drept. As dori sa știu ce opțiuni as avea deoarece cu toate ca există anumite universități acreditate care oferă opțiunea de a studia de la distanță din cate am aflat materia în cauză se studiază numai la zi . Indicat și constructiv ar fi studiile la zi efectuate intr-o instituție de stat. Ce ar vrea sa stiu e de ordin financir și anume de ce sumă aș avea nevoie pt a acoperi cei 4 ani de studii plus licența. Menționez ca vizavi de studii va trebui sa-mi platesc cazarea și traiul pe perioada studiilor. Intenționez sa strâng suma de € 50.000 plus minus pe o perioda de 2 ani .Mentionez ca am 41 de ani și lucrez ca și Frizer în Irlanda.
Prea tarziu pt a deveni magistrat?
Buna ziua am fost deportat din UK dar copilul mi-a ramas acolo cu mama sa . Mentionez ca copilul este pe numele meu si e nascut in UK .Motivul deportarii a fost in urma unor fapte fara violență respectiv hartuire fara violență dupa cum a fost clasat , abuz si injurii adresate nr de urgenta respesctiv politie. Hartuirea a fost impotriva unei terțe persoane si nu a mamei.Dupa detentia de rigoare mi sa interzis intrarea in UK. As vrea sa știu daca e de competenta unui avocat roman, englez sau irlandez. Deoarece momentan rezidez in Republica Irlanda. Va rog sa ma lamuriti in aceasta chestiune. Va multumesc!