Desi teoretic e posibil, un copil de 4 luni e greu de luat de langa mama sa. Nu cred ca vre-o instanta ar aproba asta.
Ce inseamna "copilu este trecut pe numele meu"? Tatal nu l-a recunoscut? Daca nu l-a recunoscut demersurile sale pentru a obtine copilul vor dura pana la majoratul pruncului. Aici incluzand si procedurile de recunoastere. Doar va ameninta, va santajeaza, ca sa va sicaneze. Nu-l mai ascultati.
Problema este ca l-a livrat timpuriu?
Pe viitor folositi Posta Romana si mergeti la ghiseu dupa ce va treziti. Asa, mai pe seara dar inainte de a inchide.
"am fost si in audienta la Primarie de unde am aflat ca din Asociatia de Proprietari se iese doar cu picioarele inainte, iar din functia de presedinte doar cand se va gasi un altul destul de prost ca sa accepte - si nu vrea nimeni"
Total eronat. Va puteti d demisia linistit. Daca ei nu gasesc pe altcineva, e treaba lor. Nu faceti manevre imobiliare ca intrati in alte probleme.
Daca ii cunoasteti familia, puteti sa ii anuntati de deces. Daca nu, politia se va ocupa de asta. Pe care va trebui sa o anuntati oricum in momentul in care descoperiti ca s-a dus la cele vesnice. Cheltuielile de inmormantare le suporta familia sau in cel mi rau caz, primaria.
Rudele sale nu pot avea pretentii la terenul dumneavoastra. Puteti sa le dati lucrurile daca le vor. In cat timp... estimati.
Dati declaratie de mostenire la orice notar. Ea va fi inregistrata in Registrul national al notarilor publici. In momentul in care se va dezbte mostenirea, notarul la care se va face, va consulta acest registru. Astfel va va chema la dezbaterea succesiunii indiferent cand va fi. Dar sa dati declaratia in termen de un an de la decesul celui pe care il mosteniti.