avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate Henriett Danciu

Activitate Henriett Danciu

Buna! As dori sa stiu in cazul in care se face tranzactionare de catre cineva in numele meu mai trebuie sa maduc la finante?
Buna ziua! As dori sa ma interesez ca in cazul concubinelor daca se despart copilul la cine ramane? Mentionez ca concubinele este tatal copilului il are pe nume si copilul are doar 2 ani.
Asta insemna ca obligat fortat musai sa mearga in excursie ca vrea sau nu si daca vor pot sa puna si absenta nemotivata?

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Nu. Nu au dreptul sa-l puna absent. Sunt OBLIGATE sa-l puna absent daca lipseste. Saptamana verde si scoala altfel sunt tot saptamani de scoala iar excursia sau ce se face in timpul acela sunt activitati scolare aprobate.

Buna ziua! As dori sa va intreb in legatura cu scoala, saptamana verde respectiv scoala altfel. Diriginta sau invatatoarea are dreptul sa puna copilul absent in caz ca nu merge in excursie ceea ce teoretic este obligat fortat?
Eu eram in concediul crestere a copilului pana la doi ani. Ultima luna a scos tatal copilului, iar acuma trebuie sa faca internare de o zi in spital si i se cere adeverinta pentru calcul concediu medical.
Buna! As dori sa va intreb de unde trebuie scos adeverinta pentru calcul concediu medical.
Mentionez ca inainte tatal copilului era in concediu paternal ultima luna 8.dec.-7 ian.2024.
Buna! As dori sa va intreb in cazul in care barbatul vrea sa scoata o luna din concediul maternal se inceteaza sau se suspenda contractul de munca?
Miam dat demisia.

Henriett Danciu a scris:

Buna! Inainte sa intru in i demnizatie crestere copil mam lasat se locul de munca. Acuma daca ma angajeaza angajatorul este obligat sa ma angajeze pe nedeterminat sau nu este obligat?

Buna! Inainte sa intru in i demnizatie crestere copil mam lasat se locul de munca. Acuma daca ma angajeaza angajatorul este obligat sa ma angajeze pe nedeterminat sau nu este obligat?
Buna ziua! Ma numesc Henriett in 2009 mam casatorit din care a rezultat 2 copii minori. In 2018 am reusit sa cumparam un apartament prin programul casa mea. In urmatorul an la data de 19 iunie sotul a decedat prin asfixiere mecanica. Prin urmare as dori sa va intreb daca banca imi reduce rata lunara sau nu?