avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna! As dori sa va intreb in cazul in care barbatul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna! As dori sa va intreb in cazul in care barbatul vrea sa ...

Buna! As dori sa va intreb in cazul in care barbatul vrea sa scoata o luna din concediul maternal se inceteaza sau se suspenda contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 22 Februarie 2024
Cum vrea sa scoata? Poate vrea sa intre in concediu de cresterea copilului?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu eram in concediul crestere a copilului pana la doi ani. Ultima luna a scos tatal copilului, iar acuma trebuie sa faca internare de o zi in spital si i se cere adeverinta pentru calcul concediu medical.
O ia de la AJPIS pentru luna in care a fost in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 luna ccc pentru tata laura76c laura76c Buna seara. asi dorii sa stiu daca nu exista vre-o portita pentru ultima luna in care ar trebuii sa stea tatal cu copilul acasa. In Romania tatii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)
Se poate intra din cic in medical pentru sarcina? cristinacaciula cristinacaciula Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Momentan, ma aflu in concediu de crestere si ingrijire copil; am optat pentru CIC de 2 ani. Pe 4 ... (vezi toată discuția)