avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna! Inainte sa intru in concediu crestere copil m-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna! Inainte sa intru in concediu crestere copil m-am lasat ...

Buna! Inainte sa intru in i demnizatie crestere copil mam lasat se locul de munca. Acuma daca ma angajeaza angajatorul este obligat sa ma angajeze pe nedeterminat sau nu este obligat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:09, 1 August 2023
Ce insemana "mam lasat se locul de munca"? ..ati incetat c.i.m. sau a fost suspendat?
Miam dat demisia.

Henriett Danciu a scris:

Buna! Inainte sa intru in i demnizatie crestere copil mam lasat se locul de munca. Acuma daca ma angajeaza angajatorul este obligat sa ma angajeze pe nedeterminat sau nu este obligat?

In acest caz, reangajarea se poate face pe orice durata , determinata sau nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa-mi dau demisia daca mi se impune? mihaelam3 mihaelam3 am fost angajata la 1 feb. 2012 cu contract pe periada nedeterminata, dar am fost instiintata ca la 1 decembrie 2012 se va se va intoarce o fosta angajata din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua didi81 didi81 va rog sa ma ajutati cu un raspuns!sunt insarcinata in 16 saptamani,sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata.am anuntat la resurse umane ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)