Din păcate nu m-am gândit sa fac poza certificatului de înmatriculare, am doar contractul de vanzare-cumpărare și hârtia de la primărie cu scoaterea din evidentă.
Am găsit pe internet un model de plângere. Am găsit mai multe informatii și nu prea știu sigur.
Fac plângerea scrisă de mâna in 2 exemplare (ambele scrise de mana sau a doua sa fie copie?) la care atașez 2 copii cu contractul vanzare-cumparare, 2 copii cu buletinul meu, 2 copii cu declarație de scoatere din evidentă și am inteles ca trebuie și amenda in original.Mai trebuie sa scriu pe copii "conform cu originalul"?
Multumesc anticipat.
latka a scris:
Aceasta e o contravenție continuă, nu veți mai primi alte amenzi. Mergeți în instanță și depuneti plângerea, altfel veți fi buna de plată. Plângerea se depune la judecătoria de care aparțineți, in 2 ex (la fel și toată actele ce o însoțesc, în copie).
Exemplu și explicații aici : [ link extern ] /
Dacă nu sunteți sigură ca va descurcați, plătiți serviciul unui avocat, măcar pentru redactare.
Nu depășiți ca data a depunerii termenul maxim de 15 zile de la data când v-a fost comunicat PV, data sosirii de pe plic.
Nu uitați sa invocați acea decizie a ICCJ și sa depuneți copii după actul care atestă vanzarea-cumpararea și cel care (presupun ca ati făcut o poza) arată data înstrăinării în certificatul de inmatriculare.