avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Vreau sa demisionez si din data de 23.09 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Vreau sa demisionez si din data de 23.09 sa incep ...

Bună seara. Vreau sa demisionez si din data de 23.09 sa incep in alta parte. In perioada 16-20.09 aveam planificat concediu la actualul loc de munca. Imi poate spune ca nu imi mai da concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 11 Septembrie 2024
Daca este un angajator de buna-credinta nu poate afirma asa ceva , intrucat pe durata preavizului se poate lua CO.
Astazi am anuntat si mi-a spus ca imi pot lua doar 2 zile de concediu. Atat am disponibil
Daca atat mai aveti de luat, atunci vi le puteti lua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul demisiei... ancadaniela75 ancadaniela75 As vrea sa aflu si eu daca, in cazul in care nu mi se aproba concediul de odihna pe anul aceste incepand de la inceputul luniii, pot demisiona fara preaviz? ... (vezi toată discuția)
Concediu vs sedinta RazviBoy RazviBoy Buna! Mi-am luat concediu de odihna pentru a-mi rezolva unele probleme personale. Am anuntat din timp ca nu voi putea participa la sedinta care va avea loc ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna în preaviz la patron ciorax ciorax Buna dimineata. În data de 16 Mi-am depus preavizul la locul de munca. Lucrez de aproape 4 luni. La patron. Mi s-a spus sa fac cerere de preaviz, si după ... (vezi toată discuția)