buna ziua, daca mai am 2 luni de somaj si am aflat ca sunt insarcinata mai primesc ceva (si cat anume) pt crestere copil daca nu ma angajez dupa cele 2 luni de somaj?
mutumesc.
buna ziua, am inteles ca pentru o vechime in munca mai mare de 5 ani se mai acorda un 5% in plus la somaj. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza, cer unde am mai lucrat o alta adeverinta sau se calculeaza automat de itm? multumesc.
buna ziua, a trebuit sa plec de la "gaze" cu acest articol si am luat si o indemnizatie. vreau sa intreb daca ma angajez in 10 zile la o alta firma si dupa 1-2 luni, firma noua ma concediaza, pot sa iau somaj ? Trebuie sa stau la firma cea noua min 1 an ca in cazul plecarii de la anterioara prin demisie?
multumesc.
chitanta de mana are data intocmirii in martie 2005 si ca data de returnat banii in noiembrie 2005.
cand sunt valabili cei 3 ani? din martie sau noiembrie? multumesc.
buna ziua, as avea o intrebare, daca am impumutat unei persoane o suma de banii si am facut chitanta de mana cu martori, pe cale legala pot sa rezolv ceva? pentru ca nu mai returneaza banii si au trecut 2 ani . multumesc anticipat.
buna ziua, am si eu o situatie: tatal meu s-a recasatorit iar sotia lui are un copil din alta casatorie. Tatal meu si sotia lui si-au facut testamente reciproce. Intrebarea mea este daca, dupa decesul tatalui meu sau ambilor, eu voi avea vreun drept la proprietatile respective. Multumesc anticipat.