avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate armina_radu

Activitate armina_radu

Răspuns la discuția Somajul si sarcina
multumesc frumos.
buna ziua, daca mai am 2 luni de somaj si am aflat ca sunt insarcinata mai primesc ceva (si cat anume) pt crestere copil daca nu ma angajez dupa cele 2 luni de somaj?
mutumesc.
buna ziua, am inteles ca pentru o vechime in munca mai mare de 5 ani se mai acorda un 5% in plus la somaj. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza, cer unde am mai lucrat o alta adeverinta sau se calculeaza automat de itm? multumesc.
Răspuns la discuția art.55b
multumesc foarte mult, am min 12 luni lucrate, de fapt am 10 ani neintrerupti la aceeasi firma.
Discuție art.55b
buna ziua, a trebuit sa plec de la "gaze" cu acest articol si am luat si o indemnizatie. vreau sa intreb daca ma angajez in 10 zile la o alta firma si dupa 1-2 luni, firma noua ma concediaza, pot sa iau somaj ? Trebuie sa stau la firma cea noua min 1 an ca in cazul plecarii de la anterioara prin demisie?
multumesc.
Răspuns la discuția chitanta de mana
multumesc frumos pt raspunsuri.
Răspuns la discuția chitanta de mana
chitanta de mana are data intocmirii in martie 2005 si ca data de returnat banii in noiembrie 2005.
cand sunt valabili cei 3 ani? din martie sau noiembrie? multumesc.
buna ziua, as avea o intrebare, daca am impumutat unei persoane o suma de banii si am facut chitanta de mana cu martori, pe cale legala pot sa rezolv ceva? pentru ca nu mai returneaza banii si au trecut 2 ani . multumesc anticipat.
Răspuns la discuția testament reciproc
va multumesc frumos.
buna ziua, am si eu o situatie: tatal meu s-a recasatorit iar sotia lui are un copil din alta casatorie. Tatal meu si sotia lui si-au facut testamente reciproce. Intrebarea mea este daca, dupa decesul tatalui meu sau ambilor, eu voi avea vreun drept la proprietatile respective. Multumesc anticipat.