avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate stela chelner

Activitate stela chelner

Buna ziua,
O persoana fizica detine parti sociale 100% intr-o societate si alte 50% parti sociale intr-o alta societate. Ambele societati au acelasi obiect de activitate. Sunt societati legate dupa obiectul de activitate. Este si acesta un criteriu? Multumesc anticipat pentru raspuns.
si daca este vechime in munca. Multumesc.
Buna ziua,
Contributia in baza unui contract de mandat constituie contributivitate pentru pensie.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua,
Cetatean roman , stabilit in UE, care a lucrat in Romania, doreste sa obtina un extras de contributie , pentru perioada lucrata.
Va rog , unde trebuie sa se adreseze cu cererea pentru obtinerea acestuia.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua!
Declararea si plata impozitului pe micro pentru trimestrul 4/2023 ramine 25 iunie 2024 asa cum este prevazut in Ordonanata 153/2020 . Avand in vedere modificarea depunerii bilantului, respectiv 31 martie 2024.
Multumesc.
Profesiile libere nu sunt inregistrate prin Registrul Comertului.
La multi ani!
Un CMI urmeaza sa schimbe sediul social in alt judet. Medicul ramine cu domiciiul fiscal actual. Va rog care sunt pasi de urmat si unde trebuie initiata cererea.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu OUG din 13 dec 2023 sunt modificari.
Buna ziua,
Dupa ultimile modificari fiscale, un asociat poate detine parti sociale la o singura micro sau mai poate avea parti soaciale si la alta dar sa nu depaseasca 25%.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua!
O societate care a fost micro de la infiintare, a trecut incepind cu ian 2023 la impozit pe profit . Nu a avut salariati.Mai poate revenii la impozit pe micro cu ian 2024 ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.