Nu am primit bani in momentul vânzării pentru că a fost o vânzare deghizată deoarece la acel moment noi ca și proprietari riscam sa se pună sechestru pe casa, acesta fiind motivul pentru care am transferat dreptul de proprietate la părinții mei
Buna seara! Vin cu următoarea situație rog cine are cunoștințele necesare sa mă ajute.
In urma cu 5 ani soțul meu a contractat cu credit de nevoi personale și am cumpărat o casă, după un an nu am mai avut posibilitatea să plătim rata și din această cauză pentru a nu se pune sechestru pe casa am vândut casa părinților mei, (nu am frați) sub prețul pieței, acum părinții mei divorțează iar tatăl meu nu renunță de buna voie la dreptul asupra casei. Pot face ceva in acest sens pentru a redobândi proprietatea sau cel puțin să rămână doar pe numele mamei ?
Buna seara! Mă poate ajuta cineva cu un model de plângere individuală pentru sesizare Curții Europene a Drepturilor Omului având ca obiect încălcarea drepturilor sau libertăților prevăzute de Convenția Europeană a Drepturilor Omului?? Va rog îmi trebuie un model deja completat că să pot avea o bază pentru realizarea unei astfel de sesizări. Mulțumesc anticipat!
Buna seara! Mă poate ajuta cineva cu răspuns la următoarea speță:
" Împotriva lui x cu domiciliul în Medgidia sa formulat o cerere de chemare în judecată pe rolul judecătoriei Constanța,având că obiect pretenții,de către y cu domiciliul în Constanța."
Precizați daca instanța competentă să judece cererea este judecătoria Constanța.
Buna seara,am și eu o întrebare. Care sunt materiile ce trebuiesc aprofundate in vederea pregătirii pentru admitere la INM? Care ar fi cele mai utile cărți,culegeri ,etc. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.