avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina2323

Activitate Madalina2323

Buna seara! Mă poate ajuta cineva cu un model de plângere individuală pentru sesizare Curții Europene a Drepturilor Omului având ca obiect încălcarea drepturilor sau libertăților prevăzute de Convenția Europeană a Drepturilor Omului?? Va rog îmi trebuie un model deja completat că să pot avea o bază pentru realizarea unei astfel de sesizări. Mulțumesc anticipat!
Mulțumesc
Buna seara! Mă poate ajuta cineva cu răspuns la următoarea speță:
" Împotriva lui x cu domiciliul în Medgidia sa formulat o cerere de chemare în judecată pe rolul judecătoriei Constanța,având că obiect pretenții,de către y cu domiciliul în Constanța."
Precizați daca instanța competentă să judece cererea este judecătoria Constanța.
Buna seara,am și eu o întrebare. Care sunt materiile ce trebuiesc aprofundate in vederea pregătirii pentru admitere la INM? Care ar fi cele mai utile cărți,culegeri ,etc. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Mulțumesc
Bună seara. Știe cineva daca pentru a face o carieră în SRI este obligatorie cunoașterea unei limbi străine?
Mulțumesc
Bună seara. Vin și eu cu o întrebare. In cazul in care in urma probelor susținute la examenul de admitere in INM, sunt admisă și trebuie să merg la București daca am familie (copii și soț) aveți idee cum este cu locuința? Eu am înțeles că pe parcursul celor doi ani toată cheltuiala este suportata de Institut dar nu știu dacă și în cazul celor cu familie.
Bună seara am și eu următoarea întrebare. Dacă o persoană dorește să susțină examenul la INM și are un credit la o instituție IFN pe care nu la platit îl poate afecta? Întreb deoarece știu că în momentul în care dorești să susții un examen de admitere in INM trebuie sa fi "curat" și se cere cazier judiciar și cazier fiscal
Mulțumesc frumos