Daca am 2 societati comerciale si banii de benzina(bonurile de benzina) si soferul sunt pe societatea x, dar masina pe societatea y ce contract as putea face pentru a fi totul legal intre cele 2 societati comerciale?Trebuie legalizat acest contract la un notar, care este procedura?
Va multumesc!
1.Am rugamintea de a ma lamuri ce diferente exista intre un contabil sef si un director economic.Stiu ca in COR cea de a doua functie nu exista si nu stiu cum sa incadrez persoana care va raspunde de compartimentul financiar-contabil.
2.O alta problema se refera la fisele de post; cine are responsabilitatea de a le intocmi, inspectorul resurse umane sau cel care conduce compartimentul?
3.Compartimentul resurse umane este sau nu subordonat contabilului sef, in conditiile in care lucrez pe un program care imi scoate notele contabile, raspund de ele sau nu?
Va raman profund recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde la aceste intrebari.
Va multumesc!
Daca o societate x are spatiul inchiriat, iar aceasta la randul ei il subinchiriaza lui y si constata ca dupa eliberarea spatiului de catre y (ultima societate) aceasta a acumulat restante la intretinere din anii anteriori, cine are raspunderea de plata a debitelor restante x, y sau proprietarul?
Daca x (care a incheiat contractul de inchiriere) este obligat sa achite in numele lui y chiria restanta cum isi va recupera banii si cum este corect sa se emita de catre asociatia de proprietari chitanta ..... am primit de la .....SC x SRL - PLATA IN NUMELE Y?
Multumesc anticipat.
Am o nelamurire in legatura cu majorarea capitalullui social, si anume acesta se poate majora doar cu aport in numerar sau natura?De exemplu daca nu am repartizat profitul net aferent anului 2007, acesta se poate folosi pentru majorarea capitalului social?Daca da imi puteti spune care este procedura?Va multumesc anticipat!