avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate marius12

Activitate marius12

2017

Cornel Vasile a scris:

Cand ati primit pedeapsa?

Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva vreau sa fac taxi si imi trebuie atestat taxi eu am participat la o bataie si am primit 3 ani cu suspendare cei de la scoala imi cer sa aduc de la ministerul transportului o foaie ca pot face taxi,am primit raspuns ca nu am voie . Cum pot face sa obtin atestatul, eu nu mai am voie sa lucrez? De Ce imi ia dreptul la munca,eu cu ce traiesc?nu pot obtine ceva din tribunal,ca vreau sa lucrez pe taxi ?
Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva vreau sa fac taxi si imi trebuie atestat taxi eu am participat la o bataie si am primit 3 ani cu suspendare cei de la scoala imi cer sa aduc de la ministerul transportului o foaie ca pot face taxi,am primit raspuns ca nu am voie . Cum pot face sa obtin atestatul, eu nu mai am voie sa lucrez? De Ce imi ia dreptul la munca,eu cu ce traiesc?nu pot obtine ceva din tribunal,ca vreau sa lucrez pe taxi ?
eu vreau sa iau o dacia logan :D si firma de lising e RICI
cine ma ajuta sa im fac si eu un lising la masina pe firma ?????=D>am autorizatie PFA - Persoana fizica autorizata
ms mult ori cum ia-m dat in judecata nu au pus nimic la dosr in potriva mea =D>sa vedem ce zice ca am termenX-(
buc sec 2 id meu de mes marius25822003
120 mp vreau dar poate gasesc pe cineva care poate repede sa optin:)
am vb cu brokaru si el recunoaste ca a facut asta si ca merge la instanta daca e nevoie ....dar cine plateste el sau asi ban X-( ca poate se sperie si nu mai vine ..o sa vb iar cu el sa pun mana pe pe raspuns ..