avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... am nevoie de ajutor: ce venit imi trebuie sa pot face ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

am nevoie de ajutor: ce venit imi trebuie sa pot face un leasing pt. o masina?

cine ma ajuta sa im fac si eu un lising la masina pe firma ?????=D>am autorizatie PFA - Persoana fizica autorizata
Cel mai recent răspuns: marius12 , utilizator 10:22, 26 Noiembrie 2009
Fiecare firma de leasing are conditiile sale pt a aproba un asemenea contract - deci ar trebui sa va interesati la firma pe care o preferati.

In principal, trebuie sa dovediti - prin actele contabile - ca va permiteti sa suportati ratele ce vor fi calculate.
eu vreau sa iau o dacia logan :D si firma de lising e RICI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe masina iris2008 iris2008 Am 2 intrebari...Prima:in 2005 am cumparat un logan in leasing ...pana in 2007,ianuarie,impozitul a fost platit de firma de leasing,anul trecut am platit eu ca ... (vezi toată discuția)
Declaratie de cesiune xntcristina xntcristina Buna ziua ! In anul 2008 m-am inteles cu admin unei SC sa cumpar de la firma respectiva ( are activitate principala transporturi cu taxiuri ) un autoturism ... (vezi toată discuția)
Rate dacia logan handsu handsu Prin care modalitati se poate cumpara Dacia logan in rate ? Care sunt actele necesare ? (vezi toată discuția)