avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva ?

Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva vreau sa fac taxi si imi trebuie atestat taxi eu am participat la o bataie si am primit 3 ani cu suspendare cei de la scoala imi cer sa aduc de la ministerul transportului o foaie ca pot face taxi,am primit raspuns ca nu am voie . Cum pot face sa obtin atestatul, eu nu mai am voie sa lucrez? De Ce imi ia dreptul la munca,eu cu ce traiesc?nu pot obtine ceva din tribunal,ca vreau sa lucrez pe taxi ?
Cel mai recent răspuns: marius12 , utilizator 08:15, 11 Iulie 2019
Cand ati primit pedeapsa?
2017

Cornel Vasile a scris:

Cand ati primit pedeapsa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva ? marius12 marius12 Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva vreau sa fac taxi si imi trebuie atestat taxi eu am participat la o bataie si am primit 3 ani cu suspendare cei de la scoala ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat - redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pingitzer pingitzer Am permisul de conducere anulat cf art.87 al 1 din OUG nr.195/2002,(consum de bauturi alcoolice,0,87g/l la prima recoltare,0,72g/l la a doua recoltare). Stiu ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptul omului kerekesmargo kerekesmargo Pe situl primariei scrie \"Termenul limita pentru solicitarea prelungirii autorizatiei taxi este 31 decembrie 2009\" Deci inteleg ca nu mai cei care au prima ... (vezi toată discuția)