avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate elena statescu

Activitate elena statescu

Buna ziua,
La final, intentionez sa cer executare prin intermediul Ministerului Justitiei. Transformarea hotararii judecatoresti in titlu executoriu european, trebuie sa o cer (ex. Anexa....) sau primesc o data cu sentinta.? Am traducerea hotararii initiale.
Multumesc.
LAMURIRE
Buna ziua, in acest moment este in derulare dosar pensie intretinere major, ptr ca avem sentinta cu procent 25% din venit si vrem suma fixa deoarece paratul are resedinta in Italia. unde nu este minim pe economie.
Intrebare: Avand in vedere ca suntem membri U.E. Cu sentinta in procent As fi putut sa apelez la un executor judecatoresc in Italia? s au avand suma fixa pot apela la serviciile unui executor judecatoresc de pe raza domiciliului paratului? Multumesc anticipat.
am asigurator
Buna ziua, in acest moment este in derulare dosar pensie intretinere major, ptr ca avem sentinta cu procent 25% din venit si vrem suma fixa deoarece paratul are resedinta in Italia. unde nu este minim pe economie.
Intrebare: Avand in vedere ca suntem membri U.E. Cu sentinta in procent As fi putut sa apelez la un executor judecatoresc in Italia? s au avand suma fixa pot apela la serviciile unui executor judecatoresc de pe raza domiciliului paratului? Multumesc anticipat.
locuinta este asigurata
Locuinta este asigurata
lamurire
Buna ziua, in cazul problemelor de rea vecinatate, inundatii de la vecinii proprietari care nu vor sa comunice ptr reparatii in propria locuinta, cu ce ma poate ajuta d na administratorul sau presedintele asociatie proprietari? pot sa ma adresez lor oficial prin cerere scrisa? Multumesc.
Buna ziua, As vrea sa stiu ptr statul membru Italia ,,Continutut efectiv al veniturilor poat fi obtinut numai de instanta judecatoresca pe calea unei cereri de comisie rogatorie internationala in materie civila in temeiul RegulamentuluiCE nr. 1206/2001 privind cooperarea intre instantele statelor membre in domeniul obtinerii de probe in materie civila'', cu ce instanta se colaboreaza si adresa. Motivez faptul ca as vrea la urmatoarea sedinta sa invoc aceasta cerere si catre cine. Multumesc anticipat!
Multumesc!
Buna ziua tuturor,
Din cautare informatii despre cat este minim pe economie in Italia, am dedus ca Italia face parte din grupul tarilor, fara minim pe economie. Asa este sau exista minim pe economie( special in transporturi)?