salut din nou dupa multa vreme de absenta!in primul rand nu inteleg care este problema de te stresezi cu privire la instanta care judeca cauza ta?in al doilea rand anagajeaza-ti un avocat si nu te mai stresa!
salut ! nu prea am mai participat la discutii si imi cer scuze!
intrebare! un srl ia nastere prin act constitutiv din doi asociati care aduc fiecare aport de 50 la suta , au calitatea de administratori ambii, 50 si 50 fiecare parti sociale.dupa un anumit timp nu se ma inteleg !unul din ei in timpul desfasurarii relatiilor comerciale aduce capital varsat mai mare decit celalalt cu 60.000 lei!fiind loviti de criza cel cu capitalul mai mare cere instantei recuperarea capitalului varsat prin executarea silita a societatii pe care o administra , asta fara a cere acordul celuilat asociat si administrator si fara a - l instiinta!
instanta ii da k, liciteaza activul supus executarii silite castiga licitatia si devine administrator unic la firma pe care initial a administrat-o cu asociatul sau!
INTREBARE>daca se face vinovat administratorul de vreo infractiune si care este aceea?
sal din nou! in cel mai rau caz daca nu se achita integral sau macar o parte prejudiciul creeat i se va aplica executarea pedepsei in liberare conditionata pe un anumit termen in care nu mai trebuie sa comita infractiuni.dar e posibil si aplic.unei sanctiuni cu caracter administrativ!=D>
multumesc .dar pentru a se intruni elementele constitutive ale infr de la 307 al 1 Cp Reţinerea de către un părinte a copilului său minor fara consimtamintul celuilat parinte, treb sa se repete sau e necesar doar o singura data?
in cazul unui cuplu intervine divortul.conform hotaririi date cei doi copii ramine in sarcina mamei,tatal fiind obligat la pensie alimentara.pina aici totul e k.dar in cazul in care tatal desi i se stabilise prin hotarire ciind sa si viziteze copii fara acordul mamei procedeaza la luarea unuia din copii la noul sau domiciliu si restituirea acestuia doar prin interventia organelor de politie.poate fi cercetat pentru nerespectarea hotaririi judecatoresti prev la art.271 al 1 din Cp.
e vreo decizie in aceste sens sau asa e practica judiciara!ca problema sepune la eliberarea dovezii provizorii de circulatie la alineatul 2 nu se mai da la 1 da din cite stiu!
in cazul in care o persoana este depistata ca ,conduce un autoturism cu numere proviyorii expirate i se retine art.85 al 1 din O.U.G 195/2002 Republicat sau art.85 al 1 si 2 din aceeasi ordonanta?
Merci antcipat!:sorry: