avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate cristinaaa12

Activitate cristinaaa12

Buna ziua,o prietena a terminat facultatea de litere si este specializata pe limba germana,vrea sa isi deschida un centru unde sa predea limba pentru incepatori,cursanti vor primi doar diploma de participare.Ea a facut cursul de formator,oare legal mai are nevoie de ceva ca sa isi poata desfasura activitatea?(inafara de srl sau pfa)
Buna ziua ,am terminat cursul de maseur de calificare ,vreau sa imi deschid cabinet cu srl ,de unde pot face rost de aviz de libera practica?
Răspuns la discuția Animal de companie otravit
Politia a zis ca fiindca nu a murit cainele ,nu se poate face dosar penal si nu se poate pedepsi omul.Multumesc pt raspuns
Buna seara,ieri vecinul a incercat sa imi ucida cainele prin a pune mancare ascutita peste gard,necunoscuta,cainele azi a vomitat sange si a avut diaree cu sange,a fost dus la veterinar.Momentan este in viata.Politia nu face nimic,vecinul a recunoscut si mi a ras in fata,in trecut mi a ucis alt caine.Va rog frumos sa ma ajutati
Buna ziua!
Am locuit intr-un apartament timp de 10 luni, unde am platit mereu la timp toate utilitatile. Propietara nu voia sa declare la ANAF, ea incasasand suma totala de 12.000 de lei. Avem dovezi precum chitante facturi, inregistrari audio, poze. Cand am plecat, am lasat totul luna si bec, insa propietara nu ne-a restituit garantia si tot ne minte incontinuu ( am plecat de o luna si jumatate ,garantia fiind 300 euro).
Intrebarea mea este: Putem face ceva legal ca sa ne primim banii inapoi?
Buna,daca tatal meu imi trimite lunar o suma pentru chirie 1500de lei ,eu trebuie sa declar la anaf?
Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Partaj casa
Multumesc pentru raspunsuri,ne am pierdut casa.
Va inteleg atunci nu is are rostul,mentionez ca liceul pe care l am terminat a fost arte.Dar macar cu cursul acesta pot lucra legal pe o functie?
Multumesc mult pentru răspuns !
Răspuns la discuția Partaj casa
Si daca la partaj mamei mele ii raman 20-30% noi putem cumpara partea ei fara ca ea sa fie aici?si daca raspunsul este da,statul austriac mai poate ataca partea aia?Nu vrem sa vindem casa si nu stim ce sa facem.Va multumesc mult pentru raspuns.
Discuție Partaj casa
Buna.mama mea si tatal meu sunt in curs de divortare,mama mea a plecat din tara acum 3 ani.Nu stim nimic de ea doar ca datoreaza statului austriac 6000 euro si traieste cu altcineva.Ea refuza sa plateasca.Tatal meu a aflat ca trebuie sa achite o parte din suma de la el.IOare statul poate sa ne ia casa fara sa fim de acord?ntrebarea este,cum sa facem partajul casei ca sa obtinem cat mai multa parte?Am renovat si platit tot din banii nostri.