avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate Alex97R

Activitate Alex97R

Nu sunt probe la dosar “ despre cum a fost accesat ilegal sistemul informatic “

Buna ziua , avand in vedere ca in rechizitoriu unu a fost clasat in lipsa de probe chiar daca la inceput a fost in arest preventiv si in control judiciar … cea dea doua persoana a fost trimisa cu rechizitoriu unde nu exista probe pe fapta de care este acuzata…o intrebare “prosteasca “ poti fii condamnat daca nu exista probe asupra ta ! Doar ca o data a fost folosita descrierea cu “semnalmentele “ in rechizitoriu nu arata nici o proba doar presupunerea procurorului.
Camera preliminara!!! Buna dimineata am termen pentru camera preliminara ! Fara o posibila contestatie cat poate dura camera preliminara. Ce se intampla mai exact la primul termen si daca se pot da alte termene?!?!? Ca stiu pe cineva care spune ca a stat pe camera preliminara aproape un an …..
Buna ziua cat termen am la dispozitie daca am fost clasat dupa o arestare preventiva de 17 zile plus control judiciar 8 luni ! Vreau sa fiu despagubit deoarece dupa toate astea au spus clasarea intervine il lipsa de probe !!!!!
Am un proces pe rol si o persoana din dosar a deschis un alt proces pentru plângere solutii de neurmarire/netrimitere judecata (art.340 NCPP) ce se poate face ! Au trecut 5 ani de atunci actele materiale au fost prescrise ! Inca nu am primit termen pentru cereri si exceptii decat acest termen pentru spera asta
Si daca au trecut 5 ani faptele s-au prescris !? Ce vina are cel intimat???
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, plangerea poate fi admisa, caz in care se poate dispune inceperea/continuarea urmaririi penale in functie de caz sau poate fi respinsa, caz in care solutia procurorului ramane valabila.

Buna ziua am
Si eu o intrebare ce se poate intampla daca partea civila din dosar face plangere pentru Sunteti chemat in aceasta instanta camera 208. Complet cf42, in data de 03 Octombrie 2023. ora
10:00 in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: plangere soluti de neurmarire/netrimitere judecatà (art.340
NOFFI
Buna ziua !! A luat sfarsit protestul celor care lucreaza la Tribunal Bucuresti?!

Cu stima !!!!
stiti daca la Tribunalu Bucuresti a luat sfarsit acest protest !?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu va poate răspunde nimeni cu certitudine în condițiile în care a fost un , protest"al magistratilor(care nu s a încheiat la toate instantele),exista un nr f mare de cauze care se judeca etc.Cand întrați în malaxorul .justitiei lăsați orice calcule și socoteli privind durata soluționării cauzei..

Buna ziua ! La cat timp se poate da termen dupa ce au fost depuse cereri si exceptii???