avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am un proces pe rol si o persoana din dosar a deschis ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am un proces pe rol si o persoana din dosar a deschis un alt ...

Am un proces pe rol si o persoana din dosar a deschis un alt proces pentru plângere solutii de neurmarire/netrimitere judecata (art.340 NCPP) ce se poate face ! Au trecut 5 ani de atunci actele materiale au fost prescrise ! Inca nu am primit termen pentru cereri si exceptii decat acest termen pentru spera asta
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 18:04, 8 Septembrie 2023
Ati furnizat foarte puține date. În opinia mea nu este vorba de alt proces. Eu înțeleg faptul ca față de dumneavoastră a fost dispusa o soluție de clasare (nu contează pe ce temei). Partea vătămata are dreptul sa atace această soluție în termen legal. Este vorba de același dosar, dar va aflați într-o cale de atac a partii vatamate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale extraordinara de atac penal leghy leghy Avand calitate de parte vatamata intr-un dosar penal, va rog sa imi spuneti daca exista(care ar fi) cale extraordinara de atac in cazul respingerii ca ... (vezi toată discuția)
Doasar aflat la camera preliminara czs czs Buna ziua cum este posibil ca un dosar sa fie inregistrat la judecatorie cu o anume data si pe portalul instantelor acesta apare de doua ori;prima data la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala marinica71 marinica71 ce inseamna plangere solutie neurmarire/netrimitere judecata (art 340 ncpp). (vezi toată discuția)