avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am Si eu o intrebare ce se poate intampla ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am Si eu o intrebare ce se poate intampla daca partea ...

Buna ziua am
Si eu o intrebare ce se poate intampla daca partea civila din dosar face plangere pentru Sunteti chemat in aceasta instanta camera 208. Complet cf42, in data de 03 Octombrie 2023. ora
10:00 in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: plangere soluti de neurmarire/netrimitere judecatà (art.340
NOFFI
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:28, 8 Septembrie 2023
Buna ziua, plangerea poate fi admisa, caz in care se poate dispune inceperea/continuarea urmaririi penale in functie de caz sau poate fi respinsa, caz in care solutia procurorului ramane valabila.
Si daca au trecut 5 ani faptele s-au prescris !? Ce vina are cel intimat???
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, plangerea poate fi admisa, caz in care se poate dispune inceperea/continuarea urmaririi penale in functie de caz sau poate fi respinsa, caz in care solutia procurorului ramane valabila.

Trebuie analizate actele pt a calcula termenul de prescriptie. Mai departe va pote spune un avocat dupa o consultatie daca si ce este de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate judeca si in lipsa? alexser24 alexser24 sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata ... (vezi toată discuția)
Ce cale să aleg: plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată sau urgentarea soluționării plângerii? Annddrei Annddrei Am făcut plângere în calitate de persoană vătămată împotriva măsurilor și actelor de neurmărire penală ( art. 336 și urmarea C.p.p. ) ale ... (vezi toată discuția)
Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp) AurelianDan AurelianDan Unde se poate contesta o respingere a plangerii de neurmarire/netrimitere in judecata,solutie data de Judecatorie?Chiar este definitiva? Este un paradox! ... (vezi toată discuția)