Am fost astazi la politie si efectiv m-au dat pe usa afara,sa ma duc pe civil,sa dau in judecata.
I-am cerut presedintelui copii dupa rapoartele de inspectie si a refuzat sa mi le dea zicandu-mi ca le am si nu mai e nevoie sa mi le dea.Adica eu i le ceream de nebun daca le aveam.
Situatia e simpla.Cu acest motiv,ca nu a mai dat cncir autorizatie a venit ca sa schimbam liftul.Unii oameni au crezut si platesc lunar o suma de bani pentru a strange suma de 80000 roni cat ccosta schimbarea,dar toate sunt vorbe,ca asa a zis cncir-ul,ca o sa schimbam,dar la afisier,e trecut modernizarea liftului.Nu e contract semnat cu o firma ce se face cat costa in final nimic.
Buna seara!Am aflat ca ascensorul blocului functioneaza fara autorizatie cncir de un an.Pot sa fac plangere penala impotriva presedintelui,administratorului si firmei de service?Daca da,unde ma adresez?
Daca s-a făcut convocarea adunării generale a proprietarilor conform legii 196/2018,art.47 si 48,toți propritarii sunt obligați sa plătească,daca nu plătesc, pot fi acționați in instanță.
Dl.Popa va multumesc ca mi-ati raspuns,dar cu regret va spun,ca vi se pare ca e aceeas intrebare.
Raspundeti-mi care sunt atributiile cncir-lui?Sa verifice daca piesele ascensorului functioneaza sau daca au depasit durata de viata?
Costurile se impart pe cote indivize,iar daca e o hotarare a adunarii generale toti locatarii sunt obligati sa plateasca.Cei ce nu platesc pot fi actionati in judecata.
Am intrebat si mi s-a raspuns verbal,nimeni nu vrea sa-mi dea ultimul raport de inspectie,nici cncir-ul,nici firma de service si nici presedintele.Mi-au zis doar ca ultimul a fost in 2022.
Intreb,cncir-ul verifica daca,componentele liftului functioneaza sau daca au depasit durata de viata?