avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate Mariaandra28

Activitate Mariaandra28

Buna! Dacă cumpăr un apartament in bloc nou, iar antecontractul și plata integrală se face acum, in 2023 când TVA-ul e 5%, dar finalizarea blocului e in 2024 (cand după noua lege TVA-ul va fi de 9%). Eu plătesc apartamentul integral in 2023, dar când voi semna din nou contractul oficial in 2024 când e gata blocul, trebuie sa plătesc diferența de TVA ? Sau rămâne doar TVA-ul din 2023 de 5% de la semnarea antecontractului?
Multumesc mult
Buna ziua, recent s-a schimbat numele străzii pe care locuiesc și in buletin o am pe cea veche, doresc sa cumpar un apartament peste doua săptămâni oare se poate cu buletinul așa? Ca să refac buletinul dureaza o luna și nici măcar nu sunt in țara încă
Buna! Dacă un imobil este cumpărat de 2 proprietari, trebuie ambii sa plateasca fiecare in parte TVA-ul de 5% sau se calculează TVA-ul per imobil indiferent de câți proprietari sunt ?
Buna! Dacă iubitul meu cumpara un apartament (noi nefiind casatoriti) îl poate pune pe numele amândurora dacă doar el plătește? Nu am gasit nimic concret pe internet.