avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Tudor

Activitate Mihaela Tudor

Răspuns la discuția amenda ITM
am sunat si eu la ITM Timis , la Contabilitate , si mi-au spus ca amenzile nu le urmaresc ei , sunt ale bugetului de stat ca beneficiar si in OP sa trec CUI -ul firmei .....
Răspuns la discuția amenda ITM
am contul in PV RO05TREZ62120350101XXXXX - Ven.din amenzi si alte sanctiuni aplicate potrivit dispoz.legale (la Trezoreria Timisoara )
Răspuns la discuția amenda ITM
inteleg ce spuneti dvs. , dar eu trebuie sa trec in OP fie beneficiar bugetul de stat si CUI firma , fie ITM-ul si CUI-ul corespunzator ...
Discuție amenda ITM
O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont de trezorerie si cam atat ...OP-ul trebuie intocmit pe programul de OPFV si daca la CUI beneficiar trec CUI-ul firmei sau al ITM-ului ? Am verificat in lista de IBAN din programul de OPFV si am regasit contul indicat in PV la venituri din amenzi .
Răspuns la discuția angajat cu norma de 1 ora
@freeelis

Cum se procedeaza in cazul contractelor cu 1 sau 2 ore/ saptamana ?Sunt interesata de astfel de contract (doresc un cumul de functii la acelasi angajator conform art 35 alin (1) )si nu stiu cum sa-l intocmesc sa nu am probleme la un eventual control .

La Timisoara , anul trecut nu au acceptat astfel de contracte , motivul fiind ca in Codul Muncii timpul de lucru este prevazut in nr. de ore /zi .
Răspuns la discuția CCM 2011
Unde putem gasi contractele pe ramuri , actualizate cu salariul minim +coeficientii de ierarhizare ? Unele ramuri au stabilit salariu minim 700 , altele 670+50,........
Răspuns la discuția incompatibilitati?!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de incompatibilitati la societati nonprofit .Este vorba despre un CAR pensionari unde un membru al Consiliului de Administratie este in acelasi timp si gestionar la magazia de materiale mortuare .Are acest drept legal sau este la latitudinea Consiliului ?
Răspuns la discuția Contabilitate pentru SRL
Tocmai ai precizat ca este o activitate mica , a fost simpla curiozitate ...
Răspuns la discuția Contabilitate pentru SRL
Cam mult 400 lei...de unde esti ?
Răspuns la discuția vanzare mijloace fixe
A vinde un mijloc fix , bun al firmei nu reprezinta vanzare catre populatie masini de cusut deci se poate da factura cu chitanta.Un mijloc fix neamortizat integral poate fi vandut sub valoarea ramasa de amortizat si este integral deductibila .:)