avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate rtoty

Activitate rtoty

Desigur, doar sunteti proprietar.

POPA GHEORGHE a scris:

Accesati site-ul Arhivele nationale si cautati lichidator si firme de arhivare din judetul dvs.
Informatii puteti gasi si la Registrul comertului din judetul dvs.

Noi (fostii angajati) stim cine este lichidatorul. Dar acesta refuza sa nea dea vre-un act. Motiveaza ce a dat "la ars" toate documentele unitatii.
Ce este de facut in acest caz? Toti suntem in pragul pensionarii. Iar anii de munca in acea unitate sunt intre 15 si 20 de ani.
De ce se teme Asociatia de proprietari de recurge la astfel de subterfugii? Suspiciuni de... implicarea familiei...
Femeia, intreaga la minte sau nu, plateste si vrea sa stie pentru ce plateste. Asociatia are ceva de ascuns?
Nimeni nu gaseste proprietara. Curios cum a gasit-o chiriasul.
E ceva putred acolo, mai ales ca nu isi dezvaluie identitatea.
E o intrebare serioasa sau ipotetica?
"s a folosit de buletinul meu sa zicem intr un contract de inchiriere"
"din adresa care nici nu o stiu"
Si atunci de unde stiti de facturi neplatite?
FARA PERMIS!!

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Subscriu celor arătate de antevorbitorul meu.
Daca nu ați ucis pe nimeni, nu erați drogat, după finalizarea dosarului de urmărire penală la poliție și parchet veți fi trimis în judecată unde, cu probabilitate, veți obține o condamnare cu suspendare.
Atenție: Daca în termenul de încercare mai săvârșiți vreo altă infracțiune, veți executa pedeapsa cu închisoarea și pentru infracțiunea respectiva și pentru infracțiunea de condus în stare de ebrietate.

eugenoctavian1968 a scris:

Dacă n-ai lovit și ucis pe nimeni, vei primi o condamnare cu suspendarea executării pedepsei, ți se va anula permisul de conducere.
Dacă ai ucis pe cineva, fii pregătit să fii "regeleboss" la pușcărie, conform Legii Anastasia, cei care ucid în accidente de circulație și sunt băuți sau drogați sunt condamnați la închisoare cu executare în penitenciar.

Ce permis sa i se anuleze daca a fost prins fara permis?