avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate alina.gami

Activitate alina.gami

Buna seara,

Am fost citata sa ma prezint la proces in calitate de parata, intrun caz de autoritate parinteasca. Maine este procesul insa nu am reusit nici sa achit avocatul, nici nu pot sa ma prezint pentru ca nu imi permit sa ma deplasez, locuind la aproximativ 100km distanta.

Procesul se tine in lipsa mea si al avocatului meu?
Ce risc avand in vedere ca nu ma voi prezenta nici eu si nici avocatul?

Multumesc.
În calitate de pârât, am nevoie urgent să depun întâmpinarea la un dosar civil pe exercitarea autorităţii părinteşti exclusivă și întreținere minori.

Din calculele mele mâine ar fi ultima zi pentru depunerea întâmpinării.
Mai există fizic timp pentru redactarea și depunerea întâmpinării?

Mă poate ajuta un avocat cu o ofertă de preț?

Mulțumesc.
Persoana fizica fara venituri, pot sa primesc concediu medical maternal daca inchei un contract de asigurare concediu medical optional?
Am inteles ca exista posibilitatea de a achita minim 6 luni cotizatie la aceasta asigurare, pentru a beneficia de 4 luni de concediu maternal.

Ce acte sunt necesare pentru a incheia acest contract?
Unde se depun aceste acte?
Trebuie dovada ca nu am venit?
Am nevoie si de incheierea unei asigurari de sanatate?

Daca inchei asigurarea pentru concediu medical, avand domiciliul intr-un judet, si ulterior ma casatoresc, schimband domiciliul, beneficiez in continuare de aceasta asigurare?

Multumesc frumos.

PS: Ce alte optiuni mai sunt pentru o mama insarcinata fara venituri, pentru a primii ajutor de la stat, sau chiar de la privat cu achitarea unei asigurari?