avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie urgent să depun întâmpinarea la dosar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie urgent să depun întâmpinarea la dosar

În calitate de pârât, am nevoie urgent să depun întâmpinarea la un dosar civil pe exercitarea autorităţii părinteşti exclusivă și întreținere minori.

Din calculele mele mâine ar fi ultima zi pentru depunerea întâmpinării.
Mai există fizic timp pentru redactarea și depunerea întâmpinării?

Mă poate ajuta un avocat cu o ofertă de preț?

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:21, 2 Ianuarie 2024
Termenul e de câteva zile, ati lasat asa, pe ultima zi?
Poate va scrie cineva pe privat. Pe forum nu vi se fac recomandari și nu se fac oferte.
Puteti sa scrieți și dvs pe privat unui avocat, averi un buton pe care scrie consultanți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o problemă si aș dori niște sfaturi am ... Ionuț840 Ionuț840 Buna ziua Am si eu o problemă si aș dori niște sfaturi Am 2 copii cu fosta soție de care am divorțat acum 4 ani, două fete de 6 și 5 ani Avem ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa- formulare intampinare lacramioaramihaela lacramioaramihaela buna seara puteti sa ma ajutati si pe mine nu stiu ce sa fac am un baiat de 12 ani si se afla la fostul concubin de 7 ani iar acum 5 zile mam trezit acasa cu o ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces anaf aaamone aaamone buna ziua , am un proces cu anaf , pt neplata taxelor , impozitelor ; as dori sa stiu cum se face o intimpinare , am primit prin posta o adresa de la tribunal ... (vezi toată discuția)