avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot verifica dosarul din instanta in calitate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot verifica dosarul din instanta in calitate de parat?

Buna seara,

Sunt parte dintrun proces privind exercitarea autoritatii parintesti, in calitate de parat.
Pana cum am putut sa verific datele din dosar pe infodosar pe site, insa acum nu mai merge acel site, din cate am inteles acum este unul nou den.just.ro unde nu te poti autentifica cu codul primit la dosar, ci trebuie adresa de email si numar de telefon inregistrat la dosar.

Eu nu am nici numarul de telefon si nici emailul inregistrat la dosar. Cum pot sa procedez ca sa pot sa imi fac cont sa aflu care o sa fie hotararea?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alina.gami , utilizator 20:03, 18 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
INtai le trimiteti la dosar, discutati cu cineva sa vi le inregistreze, altfel nu aveti acces.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți și varianta de a merge la arhiva instantei și de a consulta dosarul formuland in prealabil o cerere,programare dacă e cazul..
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost dat in judecata pentru exercitarea autoritãþii pãrinteºti mgomez mgomez Buna ziua. Ma aflu si eu intr-o situatie in care am fost dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. Am aflat aceasta informatie la portalul ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresă Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua. Partenerul meu a primit o Comunicare adresa, cu obiectul dosarului: exercitarea autoritatii părintești+ suplinire acord.(el are un copil cu ... (vezi toată discuția)
Sms cu reclame, folosirea datelor personale fara consimtamantul meu Sonnelion Sonnelion Buna ziua. Am primit astazi un SMS legat de niste pisici de vanzare. Am trimis SMS inapoi sa intreb cine este persoana si am primit mesaj automat \"Pentru ... (vezi toată discuția)