avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Comunicare adresă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Comunicare adresă

Buna ziua.
Partenerul meu a primit o Comunicare adresa, cu obiectul dosarului: exercitarea autoritatii părintești+ suplinire acord.(el are un copil cu fosta).In care printre altele se cere și sa răspundă la toate pretențiile si motivele de fapt si de drept ale cererii si excepțiile procesuale pe care paratul le invocă față de cererea reclamantului.
Dar cum sa aflam care sunt acele cereri? Pentru ca nu am primit nimic altceva.
Nu trebuia partenerul meu înștiințat ca e dat in judecată? Cum sa răspundă la o cerere daca nici nu stie despre ce este vorba?

Multumesc frumos
In astfel de cazuri se apeleaza la avocat daca este interesat de proces.
Daca nu este interesat poate uita.

Poate merge la arhiva daca este curios dar este complicat acum.
Nu i s-a comunicat odata cu adresa si cererea de chemare in judecata?
Sa contracteze servicii avocatiale pentru a o lua de la arhiva si a formula intampinare si/sau cerere reconventionala!
Multumesc pentru răspunsuri.
Nu am primit nimic altceva decat acea comunicare adresă.
Putem sa cerem si noi acea cerere de chemare în judecată sau numai un avocat poate cere?
Multumesc
Puteți cere și dvs. actele.
Probabil pe citația pe care ați primit-o aveți și un număr de dosar.. Adresați-vă arhivei instantei respectivei și solicitati sa va programeze pentru studiul dosarului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)
Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)