Buna ziua.
Partenerul meu a primit o Comunicare adresa, cu obiectul dosarului: exercitarea autoritatii părintești+ suplinire acord.(el are un copil cu fosta).In care printre altele se cere și sa răspundă la toate pretențiile si motivele de fapt si de drept ale cererii si excepțiile procesuale pe care paratul le invocă față de cererea reclamantului.
Dar cum sa aflam care sunt acele cereri? Pentru ca nu am primit nimic altceva.
Nu trebuia partenerul meu înștiințat ca e dat in judecată? Cum sa răspundă la o cerere daca nici nu stie despre ce este vorba?
Nu i s-a comunicat odata cu adresa si cererea de chemare in judecata?
Sa contracteze servicii avocatiale pentru a o lua de la arhiva si a formula intampinare si/sau cerere reconventionala!
Multumesc pentru răspunsuri.
Nu am primit nimic altceva decat acea comunicare adresă.
Putem sa cerem si noi acea cerere de chemare în judecată sau numai un avocat poate cere?
Multumesc
Puteți cere și dvs. actele.
Probabil pe citația pe care ați primit-o aveți și un număr de dosar.. Adresați-vă arhivei instantei respectivei și solicitati sa va programeze pentru studiul dosarului..
Termene
Martonze
Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)