avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Activitate Ella Coz

Activitate Ella Coz

Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Am lucrat la aceasta firma din 07.07.2022. Fiind însărcinată nu au mai dorit sa îmi prelungească contractul de muncă.
Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada determinată pana la sfârșitul lunii ianuarie, ce trebuie sa fac pentru a rămâne în continuare asigurată? Sunt insarcinata in 27 de săptămânai.
Mulțumesc pentru răspuns. Dacă nu iau concediu prenatal și postnatal pot beneficia de indemnizație CCC? Menționez ca am 12 luni lucrate în ultimele 24.
Bună ziua, pentru indemnizație se calculează concediu prenatal și postnatal? La fostul loc de muncă am avut contract determinat pana pe data de 31.01.2024 și urmează sa nasc în luna mai. Întreb pentru a ști dacă se merită să merg la cei de la CAS pentru a plăti concediu prenatal și postnatal. Mulțumesc!
Bună ziua, pentru șomaj am nevoie de la angajator de decizie încetare contract de munca?
Mulțumesc frumos pentru răspuns, dacă duc actele la șomaj pot lua pana la 7 luni? Concediu prenatal eliberat de către medicul de familie trebuie dus tot la cei de la șomaj?
Bună ziua, sunt insarcinata in 5 luni jumatate, sarcina cu risc la firma unde sunt angajata am contract determinat. Angajatorul m-a anunțat ca nu o sa îmi mai prelungească contractul de munca, luna acesta fiind ultima din contract. Va rog sa îmi spuneți ce pot face mai departe. Menționez ca am 12 luni lucrate.
Bună ziua, sunt insarcinata în 5 luni jumatate, la firma unde sunt angajata lucrez de un an și 5 luni, mereu am semnat contract pe 4 luni. Angajatorul meu m-a contactat și mi-a spus ca nu mai semnez prelungirea de contract pe motiv ca nu mai lucrez fiind în concediu risc maternal acum. Mi-a spus sa merg la asistență socială pentru a ma interesa ce documente sa duc ca să pot beneficia incontinuare de concediu plătit și după de indemnizație și sa las la ei concediu de risc. Angajatorul a procedat corect sau sunt obligați sa îmi prelungească contractul de munca fiind insarcinata?
Bună ziua, sunt insarcinata in 12 săptămâni, am scrisoare medicala de la doctorul ginecolog pentru concediu cu risc de sarcina, am anunțat angajatorul mi s-a făcut și raportul cu riscurile la locul de munca, l-am semnat azi și a spus ca aștept ca mi se v-a da un dosar. Ce trebuie sa fac mai departe pentru a putea avea concediu cu risc?