avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, sunt insarcinata în 5 luni jumatate, la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, sunt insarcinata în 5 luni jumatate, la firma unde ...

Bună ziua, sunt insarcinata în 5 luni jumatate, la firma unde sunt angajata lucrez de un an și 5 luni, mereu am semnat contract pe 4 luni. Angajatorul meu m-a contactat și mi-a spus ca nu mai semnez prelungirea de contract pe motiv ca nu mai lucrez fiind în concediu risc maternal acum. Mi-a spus sa merg la asistență socială pentru a ma interesa ce documente sa duc ca să pot beneficia incontinuare de concediu plătit și după de indemnizație și sa las la ei concediu de risc. Angajatorul a procedat corect sau sunt obligați sa îmi prelungească contractul de munca fiind insarcinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 15 Ianuarie 2024
Nu sunt obligati sa va prelungeasca c.i.m. chiar daca sunteti insarcinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maternitate și o sarcina cu risc Madalina Prise Madalina Prise Buna ziua! Va prezint următoarea situație. Acum sunt in CCC1 copilul are 1 an și 4 luni .Intre timp am rămas însărcinată și mai am 5 luni până nasc. ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata si sarcina andava andava Contract determinat Cine ma poate ajuta si pe mine cu detalii despre acest subiect tinand cont ca anul trecut s-a schimbat legea in defavoare angajatilor, de ... (vezi toată discuția)
Expirare cim in perioada de concediu risc sarcina cristian_conea cristian_conea Sotia este insarcinata in luna a 6-a si este in concediu de risc maternal; CIM expira pe 6 martie 2009. Societatea la care este angajata este obligata sa-i ... (vezi toată discuția)