avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate Xts777

Activitate Xts777

Mulțumesc. Mai vin cu o completare, persoana care ma lovit este un protejat al directorului general (lucrez la o companie de stat) am făcut adresa la secretariat în care am declarat ce sa întâmplat. Aștept răspunsul conducerii și după merg cu răspunsul conducerii și la itm și la politie. Procedez corect ? Mulțumesc
Ma puteți ajuta cu o îndrumare ce sa fac? Unde sa merg , după incident am aflat ca , camerele de supraveghere nu funcționează.
Mulțumesc
Bună ziua!
Astăzi în jurul orei 12:40 am fost lovit cu pumnii de un coleg în incinta locului de munca, a intervenit un coleg sa îl calmeze.
Nu vreau sa merg la politie. Pot face o hârtie oficiala și sa o depun la secretariat sa ia decizia directorul, sa se uite pe camerele de supraveghere. Mulțumesc. În cât timp de la incident pot sesiza politia?
Bună seara!
Va rog sa ma ajutați cu un sfat, o îndrumare.
Vreau sa construiesc o casa la tara pe un teren care este pe numele sotiei. Terenul este dobândit prin contract de vânzare înainte de căsătorie. Dacă construiesc o casa și toate facturile și plățile sunt făcute de mine acum ca suntem căsătoriți și avem și un copil, legal în acte îmi revine și mie dreptul la casa, chiar dacă terenul este pe numele sotiei sau trebuie sa îmi vândă sotia jumătate din teren. Mulțumesc


Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună seara!
Pentru a nu ajunge la divorț, mai bine faceți demersuri sa vă mutați acum de la socrii dvs.daca situația este cum o prezentați dvs.!
De ce să așteptați să divorțați și să îi dați de abia atunci bani soției să se mute de la socrii dvs.?

Bună seara!

Credeți că nu a-și face asta! Noi avem un apartament la mansarda unei case nationalizate, care este dat de soacra sotiei , doar verbal . Rostul nostru acolo a fost dar sotia mea este prea atașată de mama ei , nu știu cum sa va spun, dar lasă copilul singur în casa și merge sa stea cu maicasa, am zis ca să nu stam în casa ei , ma gândesc ca poate o șantajează ca dacă pleacă de la tara ne ia casa, menționez ca acolo am renovat cu banii noștri, ai mei și ai sotiei. Am poze facturi materiale tot ce sa făcut. Știu copilașu nu are nici o vina, iar eu mi l-am dorit atât de mult încât nu pot sta fără el nici o clipa. Nu stiu ce cale și ce metoda sa aplic să plecam de aici. Mulțumesc. O seara buna
Bună ziua!
Va rog sa ma ajutați cu un sfat, o îndrumare. Locuiesc cu soția la părinții ei , avem un copil mic de 1 luna. Părinții ei vin în camera copilului nerespectand normele minime de igiena, ba chiar băuți, mirosind a bălegar, plini de praf plini de mizerie cu hainele care merg la munca, fără sa se schimbe fără sa se spele. De curând am lăsat orice urma de respect și am pus piciorul în prag... le-am spus cu frumosul ca trebuie sa se spele schimbe și sa mențină o igiena minima. Scandal show sotia tine cu ei. M-au somat sa părăsesc locația, ca este casa lor....soția nu vrea sa plece. Mama ei a lucrat foarte bine la creierul sotiei și o manipulează cum vrea ea.
Întrebarea mea este dacă plec exista vreun risc sa pierd tutela copilului sa ma poată decadea din drepturile părintești.
Ce pașii juridici îmi recomandați sa fac sa pot sa scot copilul din mediul asta toxic ?
Mulțumesc.
Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, eu am fost obligat de situație. Avem un băiețel mic de 1 luna , care trebuie sa suporte pe părinții ei care sunt destul de drojdieri. Intrebarea mea este : Dacă ea vrea sa divorțeze de mine, eu ma angajez sa le plătesc o chirie la o locuință la București, instanta o poate obliga pe mama sa stea cu baiatul la București sa numai stea acolo în mediul toxic pentru băiat?
Mulțumesc