avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Astăzi în jurul orei 12:40 am fost lovit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Astăzi în jurul orei 12:40 am fost lovit cu pumnii ...

Bună ziua!
Astăzi în jurul orei 12:40 am fost lovit cu pumnii de un coleg în incinta locului de munca, a intervenit un coleg sa îl calmeze.
Nu vreau sa merg la politie. Pot face o hârtie oficiala și sa o depun la secretariat sa ia decizia directorul, sa se uite pe camerele de supraveghere. Mulțumesc. În cât timp de la incident pot sesiza politia?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:42, 5 Ianuarie 2024
Ma puteți ajuta cu o îndrumare ce sa fac? Unde sa merg , după incident am aflat ca , camerele de supraveghere nu funcționează.
Mulțumesc
Colegul poate depune mărturie.
Declarati incidentul la conducere, faceti plangere la itm și politie.
Mergeti si scoateti certificat medico legal.
Plangerea o puteti face în termen de 3 luni, dar nu e cazul sa așteptați atat.
La iml, mergeti urgent.
Mulțumesc. Mai vin cu o completare, persoana care ma lovit este un protejat al directorului general (lucrez la o companie de stat) am făcut adresa la secretariat în care am declarat ce sa întâmplat. Aștept răspunsul conducerii și după merg cu răspunsul conducerii și la itm și la politie. Procedez corect ? Mulțumesc
Nu au legătură una cu alta, dar puteți astepta cateva zile sa va cheme.
Dacă nu se intampla asta puteți scrie la itm și despre asta, ca v-ati plans conducerii și nu s-au luat măsuri pt protecția dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatăl meu, in timp ce conducea, avans alți 4 colegi ... Alexandra Nicoleta Alexandra Nicoleta Buna ziua. Tatăl meu, in timp ce conducea, avand alți 4 colegi in mașina, a fost lovit (2 pumni in fata) de către un coleg. Ceilalti colegi au recunoscut ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a fost lovit cu pumnul in fata..cum sa procedez? Codrinmatei Codrinmatei Buna seara.Acum 2 zile tatal meu a fost agresat si apoi lovit cu pumnul in fata de catre un vecin la intrarea in scara.In urma loviturii in fata ia spart ... (vezi toată discuția)
Purtare abuziva agenti de paza club ionell2014 ionell2014 buna ziua! am o intrebare: am fost lovit, batut de agentii de paza a unui club, am fost si am depus plangere la politie, dar nu am avut timp sa merg iml pt ... (vezi toată discuția)