Buna ziua. Tatăl meu, in timp ce conducea, avand alți 4 colegi in mașina, a fost lovit (2 pumni in fata) de către un coleg. Ceilalti colegi au recunoscut ca tatăl meu nu a provocat incidentul și ca era sa aibă 3 accidente in timp ce acel coleg i-a dat acei 2 pumni in fata. Mai mult, tatăl meu s-a întors la lucru pentru a spune șefului ca acel coleg l-a agresat și in timp ce discuta, acel ok încă trăgea de el. Iar angajatorul nu a făcut nimic. As dori sa merg la poliție, dar as vrea sa fiu informata înainte și am și teama ca nu se va rezolva nimic. Dar nu consider ca e normal ca situația sa rămână asa. Sper sa ma puteți sfătui. As dori sa știu legi și la ce sa ma aștept. Sa fiu informata. Mulțumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu dvs trebuie sa mergeti la politie, ci tatal la iml sa scoata un certificat medico legal si la politie sa depuna plangere pt loviri si alte violente.
daca incidentul a avut loc i timpul serviciului sa depuna plangere si la itm ca angajatorul trebuie sa asigure siguranta angajatului la munca.
Agresiune
Cristian81
Buna ziua, un vecin a venit la mine acasa , a sunat la usa am deschis fara nicio ezitare ,deoarece nu m-am certat niciodata cu el si m-a lovit cu pumnul in ... (vezi toată discuția)