avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate euTU

Activitate euTU

Discuție cazier
Buna ziua, am o intrebare la care va solicit un raspuns cat mai concludent. In anul 2010 luna martie am fost condamnat la 3 ani cu suspendare. Intrebarea este urmatoarea cand cazierul meu v-a fi curat ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Costul apei in Bucuresti
multumesc mult pentru raspuns....
Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de proprietari ....presedinte are preturi proprii,,,

va multumesc...
multumesc mult pentru raspuns.
dupa cat timp nu mai apare cazierul patat....
Buna ziua, am fost condamnata la cu 4 ani cu suspendare in anul 2010, as vrea sa stiu cum este cazierul meu acum ...
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc mult pentru ajutor.
Discuție Mostenire
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : in anul 2007 m-am casatorit, in anul 2012 sotul a decedat...intrebare ce drept am eu ca sotie (mostenire ) tinand cont ca sotul are un fiu din prima casatorie in varsta de 26 ani.
Multumesc mult.

:banned:
Răspuns la discuția apartament sub sarcini
Va multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in anul 1996 fratele meu a dorit sa faca un imprumut la BancPost aici avand nevoie de o garantie materiala, i-am dat actele la apartamentului insa el a renuntat, deci el nu a beneficiat de nici o suma. In anul 2006 fratele meu a decedat, iar sotia este plecata in Italia. Eu doresc sa vand apartamentul insa cand am fost la cadastru mi s-a spus ca este ipotecat, iar la banca nu am primit nici un raspuns pentru ca spun ei nu mai au nici un fel de baza de date din anii respectivi. Intrebare: unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a puntea vinde acest apartament? Va multumesc